23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalO fată de 14 ani şi-a ucis bunicul

O fată de 14 ani şi-a ucis bunicul

O adolescentă din comuna doljeană Amărăştii de Sus şi-a omorât bunicul cu o lovitură de cuţit, sâmbătă seară, după ce bărbatul îşi luase la bătaie soţia. Poliţiştii au fost anunţaţi prin 112, în jurul orei 17.30, despre faptul că la domiciliul lui Nicolae Stoica, de 50 de ani, din Amărăştii de Sus, a avut loc un omor, victima fiind chiar bărbatul. La faţa locului s-au deplasat ofiţerii din cadrul Poliţiei Bechet şi de la Investigaţii Criminale, care l-au găsit pe Nicolae Stoica decedat, acesta prezentând o plagă înjunghiată la nivelul omoplatului stâng.
Anchetatorii au stabilit după primele verificări că, după ce a consumat alcool, Nicolae s-a luat la ceartă cu soţia sa, Jana Stoica. Pentru că cearta s-a transformat în scandal şi bărbatul a început să-şi lovească soţia, între ei a intervenit nepoata lor, Ana-Maria Stoica, de 14 ani. Minora a pus mâna pe un cuţit de bucătărie, pe care l-a înfipt o singură dată în spatele bunicului său, care a decedat în scurt timp. Anchetatorii au explicat că tânăra, elevă în clasa a VIII-a la şcoala din localitate, urmează să fie expertizată psihiatric astăzi, pentru a se stabili dacă are discernământ. Vecinii familiei Stoica au povestit că adolescenta este o fată liniştită şi muncitoare, care însă suporta zilnic scandalurile provocate de bunicul său.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, familia şi vecinii lui Nicolae Stoica au sesizat de mai multe ori poliţiştii din comună în legătură cu scandalurile provocate de acesta, bărbatul fiind sancţionat de patru ori până acum pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pe 6 noiembrie, Nicolae Stoica a fost ridicat de poliţiştii din Amărăştii de Sus şi dus la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, pentru că făcea scandal şi manifesta un comportament deviant. Bărbatul a rămas internat, însă a doua zi a ajuns acasă, fiind externat de medicii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII