30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCriminal noaptea, sinucigaş dimineaţa

Criminal noaptea, sinucigaş dimineaţa

Anchetatorii doljeni au stabilit cum şi când au decedat soţii Prioteasa şi fiul lor, Cătălin, din satul Preajba de Pădure, comuna Teslui, care au fost găsiţi fără suflare duminică. Reamintim că poliţiştii au fost anunţaţi duminică, în jurul orei 12.30, că Marian Prioteasa, de 57 de ani, a fost găsit spânzurat de o grindă a casei vecinului său. Elena Prioteasa, de 45 de ani, soţia bărbatului, şi Cătălin, de 24 de ani, unul dintre cei doi fii ai lor, au fost descoperiţi înjunghiaţi în casă.
Din primele verificări ale criminaliştilor şi ale unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj s-a stabilit că Marian Prioteasa şi-a ucis soţia şi fiul, după care s-a spânzurat. Procurorii au precizat că ieri au fost efectuate cele trei necropsii, stabilindu-se cauza morţii. Marian Prioteasa a murit din cauza asfixiei mecanice prin ştrangulare, iar soţia şi fiul său, din cauza hemoragiilor interne provocate de multiplele leziuni suferite cu un corp tăietor-înţepător, cel mai probabil un cuţit. De asemenea, anchetatorii au stabilit că femeia şi fiul ei au decedat în timpul nopţii, iar bărbatul s-a spânzurat duminică dimineaţă, în jurul orei 11.00.  
Cât despre cele două bilete lăsate de Marian Prioteasa, anchetatorii au explicat că urmează să se stabilească dacă au fost scrise de acesta, după care trebuie audiate mai multe persoane din cadrul Primăriei Teslui. „În ambele bilete, care au un conţinut asemănător, bărbatul a cerut ca victimele să fie înmormântate de Primăria Teslui, care este răspunzătoare pentru o problemă cu două case şi mai multe terenuri. Urmează să fie audiaţi mai mulţi lucrători ai primăriei pentru a se stabili la ce s-a referit bărbatul şi ce probleme avea în acest sens“, a explicat procurora Magda Bădescu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS