20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAutoturismul Primăriei Săcelu, implicat într-un accident mortal

Autoturismul Primăriei Săcelu, implicat într-un accident mortal

O femeie de 62 de ani, din comuna gorjeană Săcelu, şi-a pierdut viaţa ieri după ce maşina primăriei a lovit-o.

Potrivit martorilor, autoturismul Primăriei Săcelu se deplasa cu viteză mare spre o localitate vecină, când conducătorul auto a pierdut controlul şi a lovit două bătrâne care se întorceau de la biserică. Una dintre femei a decedat pe loc, iar cealaltă a fost grav rănită. După ce le-a accidentat, autoturismul primăriei a intrat în coliziune cu altă maşină care se deplasa din sens opus. În urma impactului, alte două persoane au fost rănite uşor.

Potrivit poliţiştilor aflaţi la faţa locului, nu se ştie cine a condus autoturismul primăriei. „Unii martori susţin că primarul Ion Voica a fost la volan, iar alţii spun că nu era la volan. Facem cercetări pentru a afla identitatea conducătorului şi cauzele accidentului soldat cu decesul unei persoane“.

Edilul localităţii Săcelu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Viceprimarul Vasile Talău a spus că de obicei Ion Voica era cel care mergea cu maşina primăriei. „Am fost plecat din localitate câteva zile, abia m-am întors. Nu ştiu ce s-a întâmplat duminică. Am auzit că ar fi fost un accident. Nu avem şofer angajat la primărie, de obicei numai primarul merge cu ea“, a declarat, ieri după-amiază, viceprimarul Vasile Talău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII