24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalEvaluarea stării de sănătate, prelungită cu o lună

Evaluarea stării de sănătate, prelungită cu o lună

Guvernul a adoptat în şedinţa de ieri o hotărâre în baza căreia Programul naţional privind evaluarea stării de sănătate a populaţiei în asistenţă medicală primară se prelungeşte până la 31 ianuarie 2009, iar perioada de decontare a serviciilor în cadrul programului – până pe 31 martie 2009.

Totodată, guvernul a decis ca taloanele necesare pentru prezentarea la medicul de familie, restituite sau nedistribuite populaţiei, să fie arhivate de casele de asigurări de sănătate, urmând ca la expirarea perioadei de arhivare stabilită în condiţiile legii, să se procedeze la distrugerea acestora, informează un comunicat al executivului.

De asemenea, contractele încheiate între Ministerul Sănătăţii Publice şi unităţile din coordonarea sau autoritatea sa, precum şi contractele pentru produsele şi serviciile necesare realizării obiectivelor şi activităţilor cuprinse în unele programe naţionale de sănătate pentru care ministerul organizează licitaţii la nivel naţional sunt atribuite de compartimentul intern specializat în domeniul achiziţiilor publice. După atribuire, monitorizarea şi derularea contractelor se realizează de Agenţia Naţională pentru Programe de Sănătate.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU