14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Replică a Taj Mahalului, inaugurată în Bangladesh

 

Săptămâna trecută a fost inaugurat în Bangladesh, una dintre cele mai sărace ţări din lume, o replică în mărime naturală a celebrului monument Taj Mahal din India. După cum informează site-ul kataweb.it, cel care a finanţat construcţia este un om de afaceri din Bangladesh, care a plătit pentru acest lucru 58 de milioane de dolari. Noul Taj Mahal a fost ridicat la aproximativ 30 de kilometri de capitala Dhaka. Gestul a stârnit supărarea indienilor, care consideră că nu este legală „copierea“ monumentelor istorice de o asemenea valoare.

 

A murit după ce a băut prea multă apă

 

O englezoaică a murit după ce a băut prea multă apă. După cum informează site-ul Yahoo!News, femeia urma un regim de slăbire controversat. Jacqueline Henson, de 40 de ani, mamă a cinci copii, urma „LighterLife Program“, un regim care permite doar strictul minim de hrană solidă şi care recomandă consumul a minimum patru litri de apă pe zi. Deoarece nu a avut timp să bea cei patru litri de apă pe parcursul zilei, femeia a făcut acest lucru atunci când s-a întors de la muncă. În mai puţin de două ore, ea a băut cantitatea de apă recomandată, dorind să urmeze cu orice preţ recomandările dieteticianului său. După aceea, a început să se plângă de dureri de burtă şi de cap. Una dintre fiicele sale a găsit-o la scurt timp inconştientă, în baie. Deşi a fost transportată de urgenţă la spital, femeia a intrat în comă şi a decedat la scurt timp din cauza unui edem cerebral cauzat de un exces de apă în creier.

 

Scarlett Johansson: „Căsătoria mi-a schimbat viaţa“

 

Actriţa Scarlett Johansson a vorbit recent, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat ediţiei americane a revistei Cosmopolitan, despre modul în care a evoluat viaţa sa de când s-a măritat. După cum informează site-ul Yahoo!News, vedeta este foarte încântată de noul său statut de femeie măritată şi de ceea ce înseamnă viaţa de familie. „Este una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea. O căsătorie înseamnă foarte mult. Ryan şi cu mine suntem îndrăgostiţi la fel ca în prima zi şi construirea relaţiei noastre ne ocupă tot timpul şi ne face o enormă plăcere. Viaţa şi munca mea au luat o nouă direcţie, iar pentru mine asta a fost o adevărată satisfacţie“, a mai spus actriţa. Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au căsătorit la sfârşitul lunii septembrie în Canada, într-o localitate apropiată de Vancouver, în cadrul unei ceremonii restrânse. Johansson, de 23 de ani, a început să se vadă cu Reynolds, de 31 de ani, anul trecut, la scurt timp după ce acesta a rupt relaţia cu cântăreaţa Alanis Morissette.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS