30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalRusoaica Sukhinova - Miss World 2008

Rusoaica Sukhinova – Miss World 2008

Rusoaica Ksenya Sukhinova, o blondă cu ochi albaştri, de 21 de ani, originară din Siberia, a fost aleasă Miss World 2008.

 

Finala celebrului concurs de frumuseţe s-a desfăşurat sâmbătă seară la Johannesburg, în Africa de Sud. Spectacolul, care a ţinut două ore, a fost urmărit în direct la televizor de sute de milioane de oameni din 187 de ţări. Rusoaica a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume din 108 candidate. Ea este succesoarea chinezoaicei Zhang Zi Lin, care a fost aleasă Miss World 2007 la Sanya, în China. Ksenya Sukhinova le-a devansat pe indianca Parvathay Omanakuttan şi pe Gabriel Walcott, din Trinidad Tobago.

Cu puţin timp înainte de a fi desemnată câştigătoare, Ksenya a apărut pe scenă îmbrăcată într-o elegantă rochie de seară şi a explicat juriului motivaţiile sale: „Cred că pot şi vreau să-i ajut pe oameni. Este lucrul pe care îl voi facedacă astăzi dacă o să plec de aici cu coroana“. Recunoscând că tensiunea a fost foarte mare atât pentru ea, cât şi pentru celelalte concurente pe parcursul întregului maraton de gale, repetiţii şi şedinţe foto, rusoaica a afirmat, la puţin timp după ce a fost desemnată câştigătoare, că nervozitatea „a făcut-o să fie şi mai puternică“. „Sunt foarte fericită. Sunt mândră de mine şi de ţara mea. Vreau să le felicit pe toate participantele şi să le mulţumesc. 109 concurente au luat parte, ceea ce este foarte mult, şi au fost câteva fete foarte frumoase, de aceea vreau să le mulţumesc tuturor pentru această competiţie deosebită“, a spus Ksenya după ce a primit coroana.

Rusoaica s-a numărat printre favoritele publicului sud-african, deşi cota ei de popularitate nu a atins-o pe cea a reprezentantei ţării gazdă. Tansey Coetzee, din Africa de Sud, s-a clasat abia pe locul al cincilea.

Originară din localitatea Nizhnevartovsk, din nordul Siberiei, tânăra este studentă în cadrul Universităţii de Gaze şi Petrol din Tyumen. Este cea de-a doua tânără din Rusia care primeşte mult râvnitul trofeu, după Julia Kurochkina, în 1992.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU