17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Ciocnire mortală

http:http://www.youtube.com/watch?v=TErI8LOWxrU

Un agent din cadrul Poliţiei Scorniceşti şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au ajuns la spital rănite, după ce autoturismele cu care se deplasau s-au lovit violent pe DN 65 – E 574, între localităţile Priseaca şi Valea Mare. Accidentul rutier s-a produs ieri, în jurul orei 16.00.

Poliţistul Petruţ Cheptroşu, de 45 de ani, din Slatina, era într-un autoturism Dacia Logan, condus de soţia sa, Nicoleta, de 38 de ani. Maşina acestora a fost lovită frontal de un autovehicul Volkswagen, condusă de Mihai Onofrei, de 51 de ani, din Craiova, care a intrat pe contra sens.

Impactul i-a fost fatal agentului de poliţie, acesta decedând pe loc. Cei doi conducători auto şi alte două persoane, printre care şi fiica poliţistului, au fost răniţi. Patru ambulanţe s-au deplasat la faţa locului pentru a transporta victimele la spital.

Circulaţia a fost oprită în zonă zeci de minute, pe ambele sensuri de mers formându-se coloane de maşini pe o distanţă de câţiva kilometri. Cercetările continuă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

86 COMENTARII