13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConsilierul judeţean Gheorghe Buică a rămas fără permis

Consilierul judeţean Gheorghe Buică a rămas fără permis

Consilierului judeţean Gheorghe Buică i-a fost suspendat permisul de conducere pentru două luni, după ce a provocat ieri, în jurul orei 9.30, un accident rutier chiar în faţa Consiliului Judeţean Olt. El venea dinspre Poştă, la volanul unui Volkswagen, şi a vrut să vireze spre stânga, pentru a intra în parcarea instituţiei în care lucrează. Nu a acordat însă prioritate unui autoturism Audi, condus de Florin Ţecu, de 41 de ani, care circula regulamentar dinspre complexul comercial „Oltul“ spre Poştă. Impactul dintre cele două maşini a fost violent, dar şoferii au scăpat fără nici o zgârietură.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de pompieri şi un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere. Militarii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au curăţat carosabilul de uleiul scurs din motorul autoturismului Audi, pentru a preîntâmpina alte accidente.

Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că vina pentru producerea accidentului îi aparţine lui Buică. „În urma cercetărilor efectuate,
s-a stabilit că Volkswagenul nu a acordat prioritate, atunci când a efectuat un viraj la stânga, autoturismului Audi. În urma impactului, ambele autovehicule au fost avariate. Conducătorul auto care se face vinovat de producerea accidentului a primit o amendă de 324 de lei. Am luat împotriva sa măsura suspendării permisului de conducere pentru 60 de zile“, a spus Eduard Roşu, agent în cadrul Biroului de Siguranţă a Circulaţiei pentru Mediul Urban al SPR.

Gheorghe Buică a fost vicepreşedintele consiliului judeţean până în luna iunie, iar în această toamnă a candidat pentru un post de senator din partea PD-L, în Colegiul nr. 3 din Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII