5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrenurile Zăpezii 2008-2009 circulă din 14 decembrie

Trenurile Zăpezii 2008-2009 circulă din 14 decembrie

CFR Călători lansează, din 14 decembrie, programul de iarnă Trenurile Zăpezii 2008-2009, care va fi valabil până pe 28 februarie 2009. Această ofertă se adresează tinerilor sub 26 de ani şi grupurilor formate din minimum zece persoane şi este valabilă la toate trenurile care fac legătura între Bucureşti şi staţiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov. Oferta mai este valabilă pentru trenurile ce fac legătura între Iaşi – Vatra Dornei şi retur, dar şi pentru ruta Cluj-Napoca – Vatra Dornei şi retur. Oferta se extinde şi pentru cele cu destinaţia Braşov din Craiova, Constanţa, Cluj-Napoca şi Suceava Nord.

Conform CFR Călători, reducerile tarifare sunt aplicabile pentru tinerii sub 26 de ani care circulă pe o rută directă, de luni până joi, la clasa a doua şi au ca punct de plecare sau destinaţie o staţie de pe ruta Breaza – Braşov. Pentru aceştia, reducerea este de 20% din tariful de tren persoane şi cel al suplimentului de tren.

Aceeaşi reducere se acordă şi tinerilor care merg pe rutele Iaşi – Vatra Dornei Băi şi retur, precum şi Cluj-Napoca – Vatra Dornei Băi şi retur. Ea se acordă şi posesorilor de carduri ISIC, IYTC şi EURO 26.

O reducere de 25% se aplică pentru grupurile formate din cel puţin zece persoane, la tren de orice rang, clasa a doua. Tot o reducere de 25% se acordă şi pentru călătoriile dus-întors pe rute ce au ca destinaţie o staţie de pe ruta Breaza – Braşov sau Vatra Dornei. Procentul se măreşte cu 2% pentru fiecare opt persoane în plus, pentru grupuri formate din maximum 50 de persoane. Valabilitatea biletului dus-întors este de 30 de zile de la efectuarea călătoriei dus.

Oferta Trenurile Zăpezii se poate procura din agenţiile de voiaj CFR sau de la ghişeele caselor de bilete din incinta staţiilor CFR cu anticipaţie maximă de 30 de zile. Călătorii care optează pentru oferta Trenurile Zăpezii nu pot beneficia de alte reduceri acordate în baza unor acte normative. Pasagerii pot solicita informaţii suplimentare la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau pot vizita site-ul http://www.cfr.ro/calatori/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS