16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGala Folk, la Gărâna

Gala Folk, la Gărâna

A treia ediţie a Galei Folk de la Gărâna se desfăşoară între 8-10 august şi reuneşte nume importante din folkul românesc precum Mircea Baniciu, Florin Chilian şi Nicu Alifantis. În prima seară de folk de la Gărâna, pe 8 august, începând cu ora 19.00, vor susţine concerte Mircea Baniciu &Vlady Knejevici şi A.G Weinberger Band. Pe 9 august vor urca pe scenă: Ţapinarii, Ilie Stepan, Horea Crişovan şi Nicu Alifantis.

Ultima seară de folk va aduce în atenţia publicului artişti noi, mai puţin cunoscuţi pe scena muzicii folk, precum Pragul de sus, Florin Chilian şi Locatarii. În cadrul Galei Folk, Mircea Baniciu şi Locatarii îşi vor lansa materiale discografice.

Gărâna găzduieşte din 1997, an de an, şi Festivalul Internaţional de Jazz de la Gărâna, care a reunit în cei 11 ani de existenţă nume importante de artişti de jazz din ţară şi din străinătate precum Johnny Răducanu, Teodora Enache, Eberhard Weber şi Reto Weber, Charles Lloyd şi Jason Moran.

Gărâna este o localitate din judeţul Caraş-Severin şi se află la 150 de kilometri de Timişoara, pe drumul care duce către Muntele Semenic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU