16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Scurte ştiri

Hoţ de ciorapi – pentru a patra oară după gratii

Un american a ajuns pentru a patra oară după gratii din cauza obsesiei sale pentru ciorapi. După cum informează Krone.at, James Dowdy, de 36 de ani, a mai fost condamnat de trei ori din acelaşi motiv, el obişnuind să intre în locuinţe şi să golească sertarele cu ciorapi. Mama lui Dowdy este disperată din cauza situaţiei în care se află fiul său şi a declarat că acesta are nevoie de ajutorul unui psihiatru. Femeia a povestit că Dowdy a fost mereu obsedat de ciorapi. Este posibil ca această obsesie să fi fost cauzată de faptul că James a locuit un an cu tatăl său şi în această perioadă singurul lucru pe care îl avea de la mama sa era o pereche de ciorapi. Femeia a ţinut să precizeze că fiul său nu a făcut niciodată rău vreunei persoane şi că din „incursiunile sale“ nu a plecat niciodată cu obiecte de valoare.

„Oglindă umană“ în metrou

Pasagerii din metroul new-yorkez au avut parte, în urmă cu câteva zile, de o surpriză când au observat că în vagonul în care se urcaseră, şi pe dreapta, şi pe stânga vedeau aceleaşi chipuri. Membrii organizaţiei „Improv Everywhere“ au instalat în metrou o „oglindă umană“, realizată din perechi de gemeni, care s-au oferit voluntari pentru această iniţiativă. La prima oră a dimineţii, aceştia au ocupat un vagon din metrou şi s-au aşezat unul în faţa celuilalt. Ca o „oglindă“ care se respectă, actorii îşi copiau perfect mişcările, rezultatul fiind un spectacol senzaţional. „Improv Everywhere“ nu este la prima iniţiativă de acest fel. În trecut, ei au făcut senzaţie în Grand Central Station. Sute de actori au rămas la un semn nemişcaţi, spre uimirea trecătorilor care se aflau în zonă.

Fantezii în maşină pentru Scarlett Johansson

Frumoasa actriţă Scarlett Johansson este convinsă că relaţia cu logodnicul ei, Ryan Reynolds, va fi de durată.

„Monogamia poate fi foarte dificilă pentru anumiţi oameni. Nu cred că se aplică la toată lumea“, consideră Scarlett. Cu toate acestea, vedeta este sigură că nu va ceda ispitei de a „călca pe bec“. „Cred în sufletul – pereche. Am fost întotdeauna în relaţii monogame. Nu mi-am dorit niciodată să fiu într-una deschisă. Ar fi îngrozitor“, a mărturisit actriţa. Vedeta din „Lost in Translation“ a acceptat să vorbească şi despre cele mai ascunse fantezii ales sale: „Aş vrea să fac sex în maşină. Dacă aş fi beată şi mi-aş dori ceva nebunesc şi pervers, cu siguranţă scaunul din spate al maşinii ar fi locul ideal“, a recunoscut Scarlett.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS