10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Bătută de vecin

OLT. O femeie din oraşul Scorniceşti a ajuns la spital după ce a fost bătută de vecinul său. Incidentul s-a petrecut luni dimineaţă. Elena Maria, de 66 de ani, spune că vecinul ei, Marin Şerban, le-a bătut atât pe ea, cât şi pe nora sa, din motive pe care doar el le ştie. Femeia a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru a primi îngrijirile necesare. Ea povesteşte că agresorul o tot ameninţă că le va face viaţa un coşmar atât ei, cât şi fiului şi nurorii sale. „M-a bătut cu pumnii şi cu picioarele. M-a luat de batic şi m-a zguduit până ce mi-au căzut aparatul auditiv şi placa dentară. Pe nora mea a bătut-o de două ori până acum, iar pe nepotul meu
l-a fugărit. Ne-a zis că ăsta e doar începutul. Nu ştim ce are cu noi. S-a supărat că am descărcat bălegarul pe pâmântul lui, da’ toată lumea duce bălegarul acolo“, a povestit victima.

Femeia susţine că va scoate un certificat medico-legal şi va depune plângere împotriva agresorului. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor. Aceştia spun că fiul victimei a făcut deja o plângere împotriva lui Marin Şerban. „În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale de care femeia are nevoie se va dispune soluţia legală“, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul Claudia Radu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS