21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalIon Sârbulescu a demisionat din PD-L

Ion Sârbulescu a demisionat din PD-L

Surprizele continuă pe scena politică din judeţul Mehedinţi. După ce sâmbătă viceprimarul Constantin Gherghe a trecut la PD-L, Ion Sârbulescu şi-a dat demisia din cadrul acestei formaţiuni politice.

Fostul preşedinte al PLD, Ion Sârbulescu, şi-a anunţat, într-o conferinţă de presă, demisia din PD-L, împreună cu 200 de membri.

Ion Sârbulescu a declarat că a mers cu încredere la organizaţia Partidului Democrat Liberal şi a crezut că planurile acestei formaţiuni vor fi îndeplinite.

„Am crezut în promisiunile făcute, pe baza protocoalelor încheiate la momentul fuziunii cu Partidul Democrat, dar am fost şi suntem responsabili faţă de promisiunile făcute severinenilor“, a spus Ion Sârbulescu.

Întrebat din partea cărui partid va candida la Primăria Drobeta Turnu Severin, Sârbulescu a spus că nu s-a hotărât.

„Nu sunt hotărât cu ce partid voi merge. Eu pot să colaborez cu orice conducere a partidelor. Voi merge chiar independent, dacă este nevoie, pentru că eu am un partid de severineni şi nu voi rămâne singur“, a mai spus Sârbulescu. Ion Sârbulescu a spus că nu se gândeşte la o colaborare cu adversarul său, Constantin Gherghe. „Eu şi domnul Gherghe suntem adversari şi ne vom bate cu arme puternice pentru Primăria Severin“, a declarat Ion Sârbulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII