19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDN7, blocat din cauza unui accident rutier

DN7, blocat din cauza unui accident rutier

Traficul rutier a fost blocat ieri, pe DN 7, pe raza localităţii Milcoiu din judeţul Vâlcea, pe ambele sensuri, mai bine de o jumătate de oră, în urma unui accident rutier.
Cristian S., de 48 de ani, din judeţul Argeş, conducea autoturismul marca Opel Astra de la Râmnicu Vâlcea către Piteşti. Carosabilul era acoperit cu polei şi într-o curbă periculoasă Cristian S. a pătruns pe contrasens, intrând într-un tir care circula regulamentar dinspre Piteşti către Râmnicu Vâlcea. Tirul era condus de Traian S., de 22 de ani, din Alba Iulia. „În urma impactului, conducătorul auto Cristian S. a fost rănit şi a rămas încarcerat între fiarele maşinii. O echipă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru“ (ISU) Vâlcea l-au scos pe şofer după 20 de minute de intervenţie. Şoferul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă“, a declarat căpitanul Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt a ISU Vâlcea.
Comisarul Marcel Sărdaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Vâlcea, a precizat că circulaţia a fost blocată o jumătate de oră pe ambele sensuri, în zona în care a avut loc accidentul, perioadă în care s-au făcut cercetările, după care traficul s-a reluat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS