12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBătrân lovit la Curtişoara

Bătrân lovit la Curtişoara

OLT. Un bătrân din comuna Curtişoara a ajuns la spital în comă, după ce a fost lovit de o maşină care circula regulamentar. Evenimentul rutier s-a produs ieri-dimineaţă, în jurul orei 7.00, pe raza comunei Curtişoara.

Potrivit unui localnic, Ilie Gheorghiu, de 78 de ani, plecase cu un căruţ la cumpărături. În loc să meargă pe partea stângă a drumului, bătrânul a ales partea dreaptă şi, fiind ceaţă, a fost lovit de Dacia 1310 condusă din sens opus de Mihai Popa, de 31 de ani, din Curtişoara.

„Eram la poartă şi am auzit o bubuitură. Când m-am uitat, bătrânul era căzut. Nu am văzut cum s-a întâmplat, de ce să vorbesc ce nu ştiu. Ştiu însă că omul plecase la cumpărături cu un căruţ. Dar cum s-a întâmplat accidentul nu ştiu“, a spus localnicul care se afla în zonă în momentul incidentului.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a bătrânului, care a fost transportat în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Ulterior, medicii de la Urgenţe au decis ca pacientul să fie transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru noi investigaţii şi tratament de specialitate.

Agentul Andrei Viorel din cadrul Poliţiei Rutiere a spus că şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Acesta a precizat că, potrivit informaţiilor pe care le-a primit de la Spitalul din Craiova, victima a ieşit din comă şi este monitorizată de medici.

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS