20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Scurte ştiri

Brad cu diamante de 1,2 milioane de euro

Magazinul japonez Takashimaya a pregătit pentru sărbătorile de iarnă din acest an un brad special. Milionarii cu dare de mână care s-au plictisit de clasicul pom de Crăciun, cu globuri şi beteală pot avea de acum un brad inedit. Pentru 1,2 milioane de euro, amatorii de obiecte de lux pot achiziţiona un pom de Crăciun împodobit cu 400 de diamante, de aproape 100 de carate, aduse din Africa şi Australia. Brăduţul de 40 de centimetri este realizat din trandafiri care se ofilesc foarte greu şi un ursuleţ de pluş. Potrivit realizatorilor, „diamantele strălucesc fermecător precum roua de dimineaţă pe petale, în timp ce pietrele de două şi trei carate îi uimesc pe admiratori cu scânteierea lor nobilă“.

Femeie cu jumătate de creier

O chinezoaică s-a dus la doctor pentru că se simţea slăbită şi a aflat cu stupoare că doar o jumătate de creierul ei este funcţională, informează ananova.com. Femeia, de 39 de ani, din oraşul Wuhan, a dus o viaţă perfect normală şi s-a hotărât să meargă la spital pentru un control de rutină pentru că simţea că îi scăzuse tonusul. Zhang Linhong, directorul departamentului de neurochirurgie din cadrul spitalului din localitate, a declarat: „Rezultatele tomografului au relevat faptul că pacienta are materie cenuşie doar pe emisfera dreaptă a creierului. Este destul de ciudat, având în vedere că nu are nici o problemă de comunicare, deşi emisfera stângă este cea care controlează abilităţile de vorbire“. Mama femeii spune că fiica ei are o viaţă cât se poate de normală, a absolvit liceul cu note bune şi are o memorie foarte bună, în special a cifrelor şi a numelor.

Craig David, îndrăgostit de o prostituată

Cunoscutul star american Craig David s-a amorezat până peste urechi de o blondă apetisantă, căreia i-a făcut curte timp de o săptămână. După cum informează Corriere.it, ce nu ştia însă solistul era că frumoasa blondă, Alex Wysocka, este o damă de companie, care însoţeşte bărbaţii pentru 200 de lire sterline pe oră. „Niciodată nu i-am spus ce fac şi el a petrecut zile întregi sunându-mă pentru a mă cuceri“, a povestit blonda.
Potrivit acesteia, toată povestea a început la o petrecere din Londra. Timp de câteva zile, David a bombardat-o pe Alex cu mesaje. În cele din urmă, cei doi s-au întâlnit. Prima dată, un simplu sărut şi un film de groază i-au făcut să se apropie. La a doua întâlnire, au trecut la lucruri „mai serioase“ şi au făcut sex. Povestea s-a încheiat însă la fel de repede cum a început, Alex plictisindu-se repede de solist. „Arată foarte bine, dar nu este genul meu. L-am simţit ca pe un client. Doar că nu a plătit“, a spus apetisanta blondă.

Jessica Simpson visează un bărbat familist

După mai multe eşecuri amoroase, frumoasa actriţă Jessica Simpson şi-a dat seama cum trebuie să fie bărbatul alături de care ar dori să trăiască pentru tot restul vieţii. Cei care vor să o cucerească pe apetisanta blondină trebuie să fie familişti convinşi. „Cu siguranţă, un partener familist m-ar face fericită. Cel mai bine mi s-ar potrivi un bărbat care să aibă grijă de viitorii mei copii“, a mărturisit Simpson. Nici caracteristicile fizice nu sunt de neglijat. În primul rând, „candidaţii“ trebuie să aibă un posterior de invidiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS