16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAcoperişurile zburătoare, construite pe PFI

Acoperişurile zburătoare, construite pe PFI

Municipalitatea a sancţionat luni patru dintre cei care au construit acoperişurile blocurilor luate de vânt duminică în Craiova.

Reprezentanţii Primăriei Craiova i-au identificat până ieri pe constructori şi i-au sancţionat. Se pare că două dintre acoperişurile smulse de vânt au fost construite fără autorizaţii de un anume Gheorghe Buşică, în calitate de Persoană Fizică Autorizată (PFI). „Noi i-am sancţionat pe patru dintre constructori, iar acum căutăm o persoană care a ridicat două acoperişuri, unul în Craioviţa Nouă şi altul în Valea Roşie, în calitate de persoană fizică. Atunci când o să îl găsim pe respectivul, o să-l amendăm, pentru că acoperişurile au fost făcute fără autorizaţii“, a explicat Gheorghe Daici, şeful Serviciului Disciplina în construcţii din cadrul Primăriei Craiova. Reamintim că, în cursul zilei de duminică, acoperişurile blocurilor 14-16 de pe bulevardul Dacia, 24 din cartierul Valea Roşie, I 13 din cartierul 1 Mai, 2 şi 8 din Craioviţa Nouă au fost smulse de vânt.

Alt caz emblematic pentru Craiova este Virgil Slotea, de meserie patiser, care a ridicat mai multe acoperişuri fără autorizaţii şi proiecte tehnice. Acesta a fost amendat cu un miliard de lei vechi anul trecut, după ce mai multe acoperişuri construite de el au fost luate de vânt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU