17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Cerc pedagogic

VÂLCEA. Peste 30 de directori şcolari din învăţământul gimnazial au participat ieri la cercul pedagogic care a avut loc la Şcoala cu clasele I-VIII „Anton Pann“ din Râmnicu Vâlcea. Cu această ocazie, participanţii au fost primiţi de directoarea şcolii, Maria Bercea, după care au fost prezentate portofoliile realizate de cadrele didactice.

A urmat vizitarea şcolii şi a sălii de sport, după care toţi directorii au fost invitaţi în sala de spectacole a Şcolii „Anton Pann“.

„Vreau să vă prezint un film, intitulat «Realităţi din şcoala noastră», în care veţi vedea la ce activităţi a participat unitatea noastră de învăţământ.

De asemenea, Şcoala «Anton Pann» face parte din mai multe programe naţionale, dintre care: «Alături de tine», «Educaţie pentru cetăţenie democratică», «Eco- Şcoala», «Educaţie pentru sănătate», «Să învăţăm despre pădure» şi altele“, a declarat directoarea Maria Bercea. Directoarea adjunctă, profesoara Lavinia Bădărica, a prezentat un referat cu tema „Redefinirea responsabilităţilor autorităţilor şcolare în noul pachet legislativ privind învăţământul preuniversitar“, după care toţi directorii au fost invitaţi la un protocol colegial, care a avut loc la Vila Bujoreni.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS