14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIonela a fost găsită de poliţie

Ionela a fost găsită de poliţie

OLT. Ionela Daniela Şerban, tânăra de 18 ani căutată de poliţie mai bine de o săptămână, a fost găsită. Fata, infectată cu virusul HIV, a fost găsită la domiciliul lui Ionel Vizitiu, de 27 de ani, din comuna Pârşcoveni.

Ionela le-a povestit poliţiştilor că s-a întâlnit cu acesta în zona Turnuri din Balş, iar de acolo au plecat împreună la domiciliul lui, unde au întreţinut mai multe raporturi sexuale protejat.

Părinţii fetei se temeau că fiica lor a fost răpită de vreo reţea de traficanţi de carne vie, după ce, în urmă cu un an, spun ei, un bărbat din lumea interlopă a încercat să o violeze. Ionela îi contrazice însă. Fata le-a mărturisit poliţiştilor că primul raport sexual pe care l-a întreţinut în urmă cu un an, cu un bărbat pe care nu-l mai cunoaşte, nu a fost prin violenţă.

Subcomisarul Gheorghe Barbu, şeful Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Balş, a spus că tânărul cu care a plecat fata a fost eliberat din închisoare la începutul lunii noiembrie, după ce a stat un an şi jumătate în spatele gratiilor pentru violare de domiciliu. „Fata a fost găsită în comuna Pârşcoveni. Atât ea, cât şi tânărul la care a stat au declarat că ea s-a dus cu el de bunăvoie, nu cu forţa, şi că au întreţinut mai multe raporturi sexuale protejat. Despre tentativa de viol nu ştim nimic. Nici fata şi nici părinţii ei nu au reclamat că vreun bărbat din lumea interlopă ar fi încercat să o violeze“, a spus subcomisarul Barbu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII