19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccidentat grav pe trecerea de pietoni

Accidentat grav pe trecerea de pietoni

MEHEDINŢI. Un grav accident de circulaţie s-a petrecut ieri în Orşova. Un bărbat care se angajase în traversarea unei străzi pe trecerea de pietoni a fost lovit de un autoturism Tico. „Ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Orşova a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că la intersecţia străzii Eroilor cu bulevardul Porţile de Fier din municipiu s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Poliţiştii au stabilit că Flavius O., de 24 de ani, din Orşova, în timp ce conducea un autoturism Daewoo Tico pe strada Eroilor din municipiu, la intersecţia cu bulevardul Porţile de Fier nu a acordat prioritate de trecere lui Constantin C., de 32 de ani, din aceeaşi localitate, care traversa strada pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător“, a declarat Carin Sică, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Victima a fost transportată la Spitalul orăşenesc Orşova, unde a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale. „A fost internat un bărbat de 32 de ani, victima unui accident de circulaţie, având un traumatism cranio-cerebral acut deschis, plăgi excoriate la cap şi faţă, plagă excoriată dorsală, plagă mâna dreaptă, traumatism gambă stângă şi comoţie cerebrală. Starea lui este foarte gravă“, a declarat medicul de gardă al Spitalului din Orşova.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Pietonul accidentat avea o concentraţie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul este cercetat pentru neacordare de prioritate şi vătămare corporală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS