19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident la Vama Slatina

Accident la Vama Slatina

O şoferiţă neatentă a provocat un accident de circulaţie pentru că nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. Incidentul rutier s-a produs ieri-dimineaţă, la Vama Slatina. Liliana Necşulescu se afla la volanul unui autoturism Skoda Octavia cu numărul de înmatriculare OT-27-NEC.

Potrivit poliţiştior, femeia, care se afla pe prima bandă de mers, a încercat să întoarcă maşina şi a fost lovită în partea lateral -stânga de autoturismul Seat Toledo, cu numărul F 393 Q, la volanul căruia se afla Radu Iordache, tot din Slatina. Deşi impactul dintre cele două maşini a fost destul de violent, nimeni nu a fost rănit. Autovehiculele au fost avariate serios.

Radu Iordache spune că se deplasa pe banda a doua când autoturismul Octavia i-a tăiat calea. „Circulam regulamentar pe banda a doua. Doamna era pe prima bandă şi mi-a tăiat calea. N-am putut să evit impactul“, a spus Iordache. Pe durata cercetărilor, s-a circulat pe câte o bandă de mers din ambele sensuri. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Conducătoarea auto a fost sancţionată cu 156 de lei şi trei puncte penalizare.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS