22.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalOmorâtă pentru un meci de fotbal

Omorâtă pentru un meci de fotbal

Un bărbat din Slatina şi-a omorât nevasta în bătaie pentru că femeia nu l-a lăsat să vadă meciul de fotbal dintre Luxemburg şi România.

Tragedia s-a petrecut miercuri seară, în apartamentul în care locuiau cei doi soţi, situat pe strada Cuza Vodă din Slatina. Iulian Luţă, de 41 de ani, consumase alcool înainte de a se lua la ceartă cu soţia sa, Elena Daniela, de 40 de ani.

Potrivit informaţiilor oficiale, bărbatul a început să se laude faţă de soţia sa că ar avea mai multe iubite. Apoi a luat telecomanda şi a schimbat canalul pentru a vedea meciul de fotbal. Daniela a spus că vrea să vadă ştirile. Enervat la culme de replica soţiei sale, Iulian a început să-şi lovească nevasta cu pumnii şi picioarele până ce a lăsat-o lată. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale fiului celor doi, Ionuţ Mădălin, de 17 ani, elev la Colegiul Economic „P.S. Aurelian“.

Ulterior, bărbatul a adormit, iar a doua zi dimineaţa a găsit-o pe Daniela moartă lângă WC. A fost anunţată poliţia, care a venit cu un procuror şi un criminalist şi poliţia. Oamenii legii au constatat că este vorba despre o moarte suspectă şi au demarat o anchetă în acest caz.

În urma autopsiei, medicul legist a constatat că moartea femeii a fost violentă şi a fost cauzată de o hemoragie internă, ca urmare a unor fracturi costale şi a unei rupturi de splină. Iulian Luţă a fost reţinut de anchetatori în vederea cercetărilor. Omul a recunoscut că a bătut-o pe soţia sa şi le-a povestit oamenilor legii amănunţit despre teribila faptă, comisă pe fondul consumului de alcool.

Potrivit informaţiilor oferite de procurorul care anchetează cazul, Eugen Iacobescu, Iulian Luţă este cercetat pentru omor calificat. „Azi, el va fi prezentat de Parchet Tribunalului Olt cu propunere de arestare pentru 29 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, Iulian va petrece în spatele gratiilor până la 25 de ani“, a declarat procurorul Eugen Iacobescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII