26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎnjunghiat de un copil

Înjunghiat de un copil

Un copil de 11 ani, din Mehedinţi, care până acum a fost un „sfânt“, a înjunghiat un bărbat de 56 de ani din Dolj pentru bani.

Băieţelul a încercat iniţial, prin ameninţări verbale, să-l facă pe bătrân să-i dea banii, dar, supărat că barbatul l-a luat peste picior şi l-a înjurat, copilul a scos un briceag de zece centimetri şi l-a înjunghiat în mână.

Minorul era pe una din străzile Severinului, acesta locuind în comuna Şimian.

„Miercuri, la ora 14.00, pe strada Nicolae Bălcescu, din Drobeta Turnu Severin, în urma unei discuţii în contradictoriu, un minor l-a înţepat cu un briceag în braţul stâng pe Eduard Constantin, de 56 de ani, din comuna Cleanov, sat Carpen, judeţul Dolj.

Agenţii de siguranţă publică de la Poliţia Drobeta Turnu Severin au întocmit pentru minor acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire cu violenţă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180, alin. 1 şi port ilegal de armă albă“, a declarat subcomisar Carin Sică, din cadrul IPJ Mehedinţi.

Părinţii copilului pot răspunde penal pentru fapta acestuia, iar băiatul poate ajunge într-un centru special de corecţie, după ce va trece prin faţa unei comisii medicale, ce va analiza gestul micuţului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII