18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalViolator la frontieră

Violator la frontieră

MEHEDINŢI.  Un  violator a fost prins de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să fugă din ţară. Tânărul de 31 de ani era căutat de oamenii legii, care de aproape trei luni nu reuşeau să dea de urma lui.
„Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat un tânăr mehedinţean care era dat în urmărire generală pentru săvârşirea infracţiunii de viol, din luna iulie a anului 2007.
Pe 16 octombrie, la ora 12.30,  s-a prezentat la controlul de frontieră, în PTF Porţile de Fier I, cetăţenul român Nicolae C., de 31 de ani, cu domiciliul în localitatea Gârdoaia, judeţul Mehedinţi“, a declarat comisarul de poliţie Valeriu Pera de la IPJ Mehedinţi. La controlul documentelor de călătorie s-a constatat că Nicolae C. este semnalat în baza de date ca urmărit general de pe 17 iulie 2007, pentru săvârşirea infracţiunii de viol pe raza localităţii Gârdoaia.
Poliţiştii de frontieră au informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, beneficiarul consemnului, care a transmis prin fax mandatul de arestare preventivă emis de Tribunalul Mehedinţi. Nicolae C. a fost predat unei echipe operative a Serviciului Urmăriţi din cadrul IPJ Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS