21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Scurte stiri

Rochiile lui Grace Kelly, scoase la licitaţie

Cele mai preţioase rochii care au aparţinut prinţesei Grace de Monaco au fost scoase la licitaţie de Casa Sotheby’s. După cum informează site-ul libero.it, licitaţia a început luni şi va dura până pe 26 octombrie. Evenimentul este organizat cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la decesul actriţei devenite prinţesă. Banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi donaţi Fundaţiei „Prinţesa Grace“. Alături de rochii vor fi prezente şi fotografii, bijuterii, scrisori şi alte obiecte ale prinţesei, care nu au mai fost făcute publice.

Chinezii nu vor să-şi înmatriculeze maşinile cu literele WC

Mai mulţi şoferi chinezi protestează faţă de decizia autorităţilor de a înmatricula o parte din maşinile noi folosind literele WC. După cum informează site-ul libero.it, literele, care sunt prescurtarea cuvintelor englezeşti Water Closet (vas de toaletă), au aceeaşi semnificaţie şi în chineză. Cetăţenii s-au declarat nemulţumiţi de faptul că aceste două litere transmit o imagine neplăcută. Autorităţile se pare că nu sunt dispuse să-şi schimbe decizia.

Un glob pământesc ce a aparţinut lui Hitler, de vânzare

Un veteran de război american a scos la licitaţie un glob pământesc găsit printre ruinele uneia dintre casele lui Adolf Hitler, din Alpii Bavarezi. După cum informează agenţia italiană de presă Ansa, în urma bombardamentelor, zona în care se afla şi casa lui Hitler a fost transformată în ruină şi majoritatea lucrurilor de valoare au fost furate. Soldatul american a găsit însă globul şi l-a luat. Experţii consideră că nu există nici o îndoială privind autenticitatea acestuia şi au apreciat că licitaţia ar putea ajunge până la 20.000 de dolari.

Paul McCartney a intrat în Beatles pentru a avea mai mult succes la femei

Fostul component al trupei Beatles, Paul McCartney, a dezvăluit recent că unul dintre motivele pentru care a intrat în trupă a fost acela de a face sex cu cât mai multe femei, informează ediţia on line a cotidianului italian La Stampa. Într-un interviu acordat recent, Paul a declarat că a intrat în formaţia devenită una dintre cele mai faimoase din lume doar pentru a avea mai multă trecere în faţa sexului frumos.

Emma Watson renunţă la film pentru universitate

Vedeta filmului „Harry Potter“, actriţa Emma Watson, care a interpretat rolul Hermione Granger, a anunţat recent că renunţă pentru o perioadă la cinematografie pentru a se dedica studiilor universitare. După cum informează ediţia on line a cotidianului italian La Stampa, tânăra actriţă a dezvăluit că intenţionează să studieze literatura engleză. Watson a renunţat la mai multe contracte de milioane de dolari, chiar dacă anterior confirmase că va interpreta rolul Hermione şi în ultimele două serii ale filmului „Harry Potter“, ale căror lansări în cinematografe sunt prevăzute pentru 2008, respectiv 2010.

Lauryn Hill, pentru a cincea oară însărcinată

Cântăreaţa Lauryn Hill aşteaptă venirea pe lume a celui de-al cincilea copil al său. După cum informează site-ul 7sur7.be, vedeta de 32 de ani, care a cunoscut succesul internaţional împreună cu formaţia Fugees, este căsătorită cu Rohan Marley, fiul lui Bob Marley. Cei doi au împreună patru copii: Zion, Selah, John şi Joshua. Rohan mai are un fiu, născut într-o căsătorie anterioară. Au existat mai multe zvonuri potrivit cărora mariajul celor doi nu ar rezista deoarece Rohan nu şi-a părăsit oficial prima soţie. El a negat însă aceste zvonuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS