18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovean ciopârţit în Caraş-Severin

Craiovean ciopârţit în Caraş-Severin

Bărbatul al cărui trup a fost găsit sâmbătă tranşat, înfăşurat în pungi de plastic şi aruncat sub două poduri de pe drumul ce leagă Lugojul de Caransebeş, s-a dovedit a fi craiovean.

Conform informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, sâmbătă seară s-a sesizat faptul că pe raza comunei Constantin Daicoviciu, sub un pod de pe DN 6, se află cadavrul unui bărbat. S-a constatat că în locul indicat se afla cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, acestuia lipsindu-i însă membrele inferioare, cele superioare şi capul. Corpul bărbatului era învelit într-un covor şi îngropat parţial.

În cursul zilei de duminică s-au continuat cercetările şi sub alt pod de pe DN 6 Caransebeş – Lugoj au fost găsite părţile lipsă ale cadavrului, băgate în pungi. Poliţiştii au reuşit să facă portretul robot al victimei, stabilind că are între 25-35 ani, înălţime 1,85-1,90 m, 80-90 kg, faţă ovală, ochi căprui, nas drept, dentiţie completă, păr negru, lung de 3-4 cm, urechi cu lobul lipit, fără semne particulare.

 

Victima, şofer la DJS Dolj

 

În urma investigaţiilor poliţiştilor din Caraş-Severin s-a reuşit identificarea cadavrului, stabilindu-se că este al lui Ion Leontin Bebu, de 30 de ani, din Craiova. Poliţiştii doljeni spun că bărbatul fusese dat dispărut pe 6 octombrie, după ce pe 4 octombrie plecase de la Direcţia Judeţeană pentru Sport (DJS), unde era angajat ca şofer, cu maşina de serviciu. „Dispariţia bărbatului a fost reclamată de tatăl acestuia pe 6 octombrie, în aceeaşi zi DJS a reclamat dispariţia automobilului, după care au fost daţi în urmărire generală atât el, cât şi maşina“, a declarat comisarul-şef Liviu Ţiulescu, adjunctul şefului IPJ Dolj. Până acum s-a găsit numai cadavrul craioveanului, nu şi maşina DSJ.

Poliţiştii doljeni au mai stabilit că Ion Leontin Bebu era necăsătorit şi locuia singur într-o garsonieră închiriată în cartierul craiovean Craioviţa Nouă. Acesta a fost văzut ultima oară în după-amiaza de 4 octombrie, la serviciu, după ce în jurul prânzului a vorbit la telefon cu familia.

Nicu Braun, directorul adjunct al DJS Dolj, spune că Bebu era angajat al Direcţiei de zece ani şi în acest timp fusese îndrăgit de toţi. Nu îşi închipuie cum s-a ajuns să fie omorât şi tranşat la sute de kilometri de casă. „Era ca şi copilul nostru. De când lucrează la noi l-am îndemnat să termine liceul, să facă o facultate. Era apreciat de toată lumea, mai ales că era săritor din fire. Sunt şocat de cele întâmplate“, a spus Nicu Braun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII