18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDemersuri pentru reţinerea pistolarilor

Demersuri pentru reţinerea pistolarilor

Poliţiştii doljeni au identificat protagoniştii scandalului de sâmbătă seară din Craiova şi fac demersurile legale pentru a-i aduce la audieri. Sâmbătă seară, Ştefan Cantemir Mitre, de 29 de ani, din Craiova a fost „alergat“ de Vipale Silvian, zis „Pică“, de 26 de ani, şi Stazian Miclescu, de 37 de ani, ambii din localitate. În altercaţie nu a fost rănită nici o persoană, însă s-au tras focuri de armă, iar maşina lui Mitre a rămas fără geamuri, fiind distrusă cu bâtele de agresori.

După consumarea evenimentelor, poliţiştii au început cercetarea persoanelor implicate în scandal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Până luni, cei doi agresori indicaţi de Mitre – Vipale şi Miclescu – nu se prezentaseră la poliţie, urmând ca oamenii legii să urmeze procedurile legale pentru audierea lor.

„Am identificat participanţii la altercaţie şi urmează să îi cităm pentru a fi audiaţi, iar dacă nu vin vom solicita mandate de aducere, conform normelor în vigoare. Între timp se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat sâmbătă seară“, a declarat comisarul-şef Georgel Enescu, şeful IPJ Dolj. Acesta a adăugat că legea este destul de blândă pentru acest gen de fapte, modificarea cadrului legislativ fiind soluţia pentru eradicarea faptelor antisociale de pe străzile municipiului Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII