10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjProstituată trimisă în judecată

Prostituată trimisă în judecată

Două tinere au fost cercetate penal de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, fiind acuzate de comiterea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism.

GORJ. Două tinere din municipiul Târgu Jiu au fost cercetate de procurorii gorjeni sub acuzaţia de prostituţie. Ele percepeau tarife între 25 şi 40 de lei pentru o partidă de sex. Una dintre tinere a fost văzută des pe şoseaua de centură a municipiului, prostituţia fiind singura sa modalitate de a-şi câştiga traiul. Un alt loc de acostare a bărbaţilor dornici de câteva clipe fierbinţi este strada Calea Bucureşti.

În urma cercetărilor efectuate, procurorii au stabilit că una dintre cele două tinere a abandonat şcoala preferând să se prostitueze pentru a face rost de bani. Sărăcia în care a copilărit a împins-o pe tânără să se prostitueze. Pentru a-şi asigura clientela, aceasta şi-a publicat şi numărul de telefon mobil.

 

Prostituata-„peşte“

 

Tânăra a acostat o fată de 15 ani, pe care a îndemnat-o să practice prostituţia şi a iniţiat-o în tainele acestei meserii vechi de când lumea. Procurorii au mai stabilit că aceeaşi tânără era cea care stabilea contravaloarea raporturilor sexuale pentru minoră şi în cele mai multe situaţii primea sumele de bani de la clienţi. De asemenea, anchetatorii au mai reţinut în rechizitoriul întocmit şi faptul că individa are continuitate în practicarea prostituţiei, fapt dovedit de repetatele rânduri în care a fost identificată şi sancţionată contravenţional de lucrătorii de poliţie din cadrul IPJ Gorj. În urma anchetei desfăşurate, procurorii au scos de sub urmărire prostituata minoră, însă cealaltă a fost trimisă în judecată pentru comiterea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism şi riscă până la 18 ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS