18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident provocat de o femeie beată

Accident provocat de o femeie beată

O femeie a ajuns la spital după ce, băută fiind, a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost lovită de o maşină. Incidentul rutier s-a petrecut vineri seară, pe strada Vintilă Vodă din Slatina. Autoturismul implicat în accident, care venea dinspre magazinul Oltul, era condus de Niţu Arun, de 22 de ani, din comuna Armăşeşti, judeţul Ialomiţa.
Maşina a lovit-o pe Ioana C., de 59 de ani, din Osica de Sus, care s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a pietonului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean, însă medicii au constatat că este rănită uşor şi nu necesită internarea.  
„A ieşit de pe trotuar direct în stradă. Mergea cu capul în jos. Nu s-a uitat să vadă dacă trec sau nu maşini. Era femeie în vârstă, dar trebuia să se asigure înainte de a trece strada, mai ales că nu e trecere de pietoni în acea zonă“, a spus conducătorul auto.
După cercetările făcute la locul accidentului, poliţiştii au mers la spital pentru a vedea care este starea de sănătate a victimei. Oamenii legii au constatat cu surprindere că femeia care a provocat accidentul băuse bine înainte de incident. Ea prezenta o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS