22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Scurte ştiri


Connect-R, după gratii

Connect-R, cunoscut ca parte a trupei Racla, dar şi datorită numeroaselor colaborări pe care le-a avut cu nume importante din muzica românească, precum Simona Nae, Arsenium, Loredana şi Alex, e hotărât să revină în prim-plan cu un nou album. Pentru că şi-a dorit ca materialul său să fie de 5 stele, Connect-R a lucrat la albumul de debut aproape doi ani, toate piesele păstrând feeling-ul R&B, de care acesta se simte foarte apropiat. Pe unele din cele 11 piese de pe album Connect-R îi are ca invitaţi pe Alex, Smiley, Matteo şi Don Baxter. Primul single e, în acelaşi timp, şi una dintre cele mai aşteptate piese din această toamnă, „Dacă dragostea dispare“, fiind o continuare a superhitului pe care Connect-R l-a lansat împreună cu Alex, „Dragoste la prima vedere“, al doilea single de pe albumul „Yamasha“. Povestea de iubire începe în piesa lui Alex şi se sfârşeşte în melodia lui Connect-R. Deşi „Dacă dragostea dispare“ nu a fost lansată oficial decât de câteva zile, ea este difuzată de ceva vreme de mai multe radiouri. Videoclipul a fost filmat la începutul lunii iunie, acţiunea se desfăşoară într-o închisoare, iar printre deţinuţii cu cătuşe la mâini îi vom descoperi pe Alex şi Connect-R.

Mirela MARINESCU

Sexul cu Keira Knightley – un coşmar

Actorul scoţian James McAvoy nu are amintiri tocmai plăcute în legătură cu scenele de amor alături de frumoasa Keira Knightley (foto) pentru pelicula „Atonement“. Nu se ştie dacă de vină a fost silueta silfidă a actriţei sau timiditatea lui McAvoy, cert este că pentru starul scoţian fiecare scenă a fost un coşmar. „Nu am simţit nici o plăcere. După fiecare scenă fierbinte, eu şi Keira ne priveam şi ne ceream scuze“. Actorul, de 28 de ani, din Glasgow, devenit celebrul pentru rolul din „Cronicile din Narnia“, a recunoscut că nu s-a obişnuit încă să joace în scene de sex alături de partenerele sale.

„Nu există un tipar, astfel de scene nu sunt niciodată simple. După ce se strigă «Motor»“, tu trebuie să decizi dacă să atingi sau nu sânul partenerei“. În plus, actorul a recunoscut că nu s-a simţit tocmai în largul său când s-au filmat aceste scene. „La zece secunde după ce am început să filmăm scena fierbinte, eu şi Keira ne şopteam uşor: „«Scuze, îmi pare rău»“, ca şi cum am fi invadat spaţiul celuilalt“, a mai povestit actorul.

Delia PĂTRU

Starurile de pe marile ecrane – exemplu pentru fumători

Un recent studiu realizat dincolo de Ocean a scos în evidenţă ceea ce se bănuia de multă vreme. Vedetele care apar pe peliculă cu ţigara în gură reprezintă un exemplu pentru tineri, care se simt astfel mai „motivaţi“ să se apuce şi ei de fumat. Faptul că „fumătorii“ de renume de pe marele ecran sunt un exemplu negativ pentru tineri se ştia deja. Acum, această teorie a fost confirmată şi în mod ştiinţific de cercetătorii de la Universitatea din California. Deşi până acum se credea că această teorie este valabilă pentru filmele din anii ’50, cercetătorii au constatat că ţigara este un personaj frecvent şi în filmele de la sfârşitul anilor ’90. Potrivit oamenilor de ştiinţă, începând cu anul 2000, fumătorii sunt la fel de prezenţi pe peliculă ca acum 50 de ani. Şi pentru că mulţi dintre cinefili provin din grupa de vârstă 18-26 de ani, nu e de mirare că o treime dintre cele 1.500 de persoane intervievate au recunoscut că au fost inspirate de eroii de film atunci când au încercat prima ţigară.

Delia PĂTRU

Halle Berry a păstrat testele de sarcină negative

Actriţa americană Halle Berry (foto) este atât de superstiţioasă încât a păstrat toate cele 35 de teste de sarcină negative pe care le-a făcut înainte de a rămâne însărcinată. După cum informează site-ul actustar.com, Halle Berry, care a câştigat un premiu Oscar la categoria cea mai bună actriţă, a ştiut mereu că va veni momentul în care va rămâne însărcinată, însă de fiecare dată testele pe care le făcea îi dădeau o stare de tristeţe. Cu toate acestea, ea a refuzat să le arunce. „Eram atât de superstiţioasă încât am păstrat toate testele negative într-un sertar. Nu ştiu de ce, dar am făcut-o“, a declarat actriţa. Halle Berry este acum însărcinată în cea de-a patra lună, aşteptând venirea pe lume a primului său copil. Actriţa are în prezent o relaţie cu manechinul Gabriel Aubry.

Olimpia TINCĂ

Miniapartament secret într-un centru comercial

Un artist a fost arestat la Rhode Island pentru faptul că a locuit timp de patru ani într-un „apartament“ secret creat de el într-un centru comercial. Potrivit agenţiei italiene de presă Ansa, Michael Townsend a locuit clandestin într-un depozit de materiale, pe care îl transformase într-un miniapartament dotat cu dormitor, canapea, fotolii, mese şi tablouri şi chiar cu o minibucătărie. Folosindu-se de o intrare camuflată din parcare, Michael a reuşit să locuiască în apartamentul respectiv împreună cu un grup de prieteni timp de patru ani, fără să fie observat.

Olimpia TINCĂ

Felicity Huffman a renunţat la podoaba capilară

Scenariştii celebrului serial „Neveste disperate“ i-au pregătit o surpriză mai puţin plăcută actriţei Felicity Huffman (foto). După cum informează Tgcom.it, pentru noul sezon, actriţa a fost obligată să renunţe la buclele sale blonde, dat fiind că personajul său, Lynette, a fost obligat să suporte efectele chimioterapiei. Lupta cu cancerul a lui Lynette aduce cu sine nelipsite scenele cu lacrimi, “pigmentate” din când în când cu deja tradiţionalele momente de umor negru. Pentru că nu vrea să stârnească mila celor din jur, personajul lui Felicity decide ca nici copiii şi nici prietenii apropiaţi să nu afle amănunte despre boală. În noul sezon, fanii serialului vor afla şi dacă Edie Brit, interpretată de Nicolette Sheridan, a supravieţuit sau nu tentativei de sinucidere cu care s-a încheiat seria anterioară.

Delia PĂTRU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU