18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSchimbare de situaţie

Schimbare de situaţie

Poliţia a intrat în posesia unor imagini care fuseseră filmate cu două săptămâni înainte de scandalul de la o benzinărie din Turnu Severin. „Avem imagini care arată că Sandu Sîrbu a mai avut un conflict cu aceşti băieţi din Brezniţa. El l-a muşcat de ureche pe unul dintre cei implicaţi în bătaia de luni seară. Breznicenii au vrut să se răzbune şi se pare că l-au atacat în grup pe Sandu Sârbu. Acesta a încercat să tragă cu pistolul în agresori, moment în care bătăuşii l-au lovit peste armă şi Sandu s-a împuşcat singur în picior“, a declarat şeful Serviciului Investigaţii Criminale, Pantelică Bobârsc.

Din arma lui Sandu Sîrbu s-a tras un glonţ. Arma este ruptă de la jumătate, posibil din cauza loviturii care i-a rupt lui Sandu şi trei degete de la mâna dreaptă.

Cătălin Tutilescu s-a întors la Severin şi a mers la spital să discute cu victima.

„Eu eram la Bucureşti, nu am nici o implicare în acest scandal. Am fost la Sandu Sîrbu la spital şi acesta a recunoscut că l-a luat gura pe dinainte şi mi-a pronunţat numele. Nu înţeleg de unde ştie mama lui Sîrbu că eu am pus pe cineva să-i împuşte copilul. Vă spun că eu trec doar în vizită pe la Severin şi nu am nici o gaşcă pusă să omoare lumea“, a declarat Cătălin Tutilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS