19.8 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCaravana „Nutriday susţine mamele“ ajunge la Craiova

Caravana „Nutriday susţine mamele“ ajunge la Craiova

Danone continuă programul educaţional la nivel naţional printr-o caravană care va străbate în această lună şapte oraşe din ţară.

Caravana Nutriday îşi continuă periplul prin ţară, în perioada 3 – 25 octombrie 2007. Cea de-a doua ediţie a caravanei va traversa în această toamnă şapte oraşe. Caravana va poposi şi în Craiova, în Piaţa Teatrului (lângă prefectură), în perioada 6 – 7 octombrie.

Compania Danone continuă programul dedicat unei nutriţii sănătoase, adresându-se mamelor, care zi de zi se străduiesc să asigure o hrană gustoasă şi sănătoasă familiei lor. Având ca slogan „Nutriday susţine mamele în efortul lor zilnic de a-şi hrăni sănătos familia“, programul se desfăşoară sub coordonarea ştiinţifică a prof. dr. Nicolae Hâncu, preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, care a recomandat şi îndrumat în acest proiect o echipă de medici nutriţionişti.

În acest an, programul Nutriday are în centrul comunicării un personaj-cheie: mama. Ea este persoana preocupată de hrana familiei, este cea care luptă zilnic să împace principiile unei alimentaţii corecte cu preferinţele familiei pentru alimente mai gustoase, dar care nu sunt neapărat şi sănătoase. Tot mama este cea care depune eforturi pentru a-i forma copilului, de la o vârstă fragedă, deprinderi alimentare sănătoase. Deoarece, dacă ai fost învăţat încă din copilărie să mănânci sănătos şi echilibrat, la maturitate alegerile tale vor rămâne sănătoase.

Caravana Nutriday este însoţită de medici nutriţionişti care vor discuta cu toate mamele doritoare să afle principiile unei alimentaţii sănătoase, despre cum să îi convingă pe cei dragi să consume numai alimente sănătoase. Vor împărtăşi, de asemenea, trucuri de preparare a unor mese delicioase. Specialiştii în nutriţie Nutriday vor personaliza fiecare discuţie pornind de la rezultatele unui test de personalitate. Tuturor celor prezenţi la caravană li se vor testa obiceiurile alimentare.

Pentru a ajuta mamele în munca lor, Nutriday aduce anul acesta, în plus faţă de gama de iaurturi sănătoase şi gustose, multe sfaturi şi idei, centralizate într-o broşură. Mămicile vor primi cărţile Nutriday, care conţin paşii de urmat pentru o dietă alimentară variată şi echilibrată, recomandaţi de prof. dr. Mariana Graur, preşedinte al Asociaţiei Nutriţioniştilor din România, sfaturi pentru pregătirea unei mese delicioase, reţete pe bază de iaurt, precum şi descrierea gamei Danone Nutriday.

Copiii nu vor fi uitaţi, ei se vor juca şi vor primi multe cadouri de la mascota Nutriday. În plus, toată ziua, lumea prezentă la caravană se va putea delecta cu iaurturile Nutriday: pentru orice vârstă, pentru orice moment al zilei, o varietate menită să satisfacă şi cei mai pretenţioşi consumatori.

.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS