22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCopiii romi sunt injectaţi ca să poată face sex

Copiii romi sunt injectaţi ca să poată face sex

Copiii romi sunt injectaţi ca să poată face sex la vârste fragede, declară un copil de 15 ani care la vârsta de 11 ani a fost însurat cu forţa cu o fată de 10 ani. După doi ani de chin, băiatul a fugit de la mireasă şi a abandonat şcoala.

MEHEDINŢI. Scandalul care a izbucnit la Strehaia între două familii de romi scoate la iveală adevăruri care depăşesc orice imaginaţie.

Familia Mihai, din care face parte şi preşedinta romilor din Strehaia, Stela Mihai, a făcut prima dezvăluiri şi a depus zeci de plângeri la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi şi Protecţia Copilului.

Acuzele sunt aduse fostului concubin al fiicei sale. „Fiica mea a avut un soţ, acum 14 ani, nu cu acte, şi a rămas gravidă. Cei doi s-au certat şi s-au despărţit, dar fata mea a dat naştere unui băiat pe care l-am iubit ca pe ochii din cap. Când Ionuţ a împlinit 13 ani, a fost răpit de la şcoală, iar acum tatăl lui vrea să-l oblige să facă sex cu o minoră şi să se căsătorească“, a declarat Stela Mihai.

 

Minori obligaţi să facă sex

 

Pe de altă parte, ginerele acuzat şi fiul său fac dezvăluiri uluitoare despre ce se întâmplă în timpul unei nunţi ţigăneşti.

„Cum poate spune Stela aşa ceva? Să ştiţi că fiul meu a fost căsătorit de această familie cu forţa la vârsta de 11 ani cu o fată de 10 ani. Au fost închişi într-o cameră unde au fost obligaţi să facă sex. La toate nunţile de minori, familia băiatului se făleşte cu cinstea fetei, ieşind în curte cu un cearceaf alb, pătat de sângele fetei“, spune Ion B., fostul ginere al preşedintei romilor.

Stela Mihai a spuns că la Târgu Jiu, pe 13 octombrie, va avea loc un viol şi cere sprijin poliţiei şi Protecţiei Copilului. Mama copilului susţine că nu şi-a dat acordul pentru nuntă.

„Eu nu vrea ca fiul meu să se însoare, că ştim noi ce se întâmplă după nuntă. Mireasa este obligată să se lase dezvirginată de copil, totul se face pentru bani şi aur“, a declarat Mihai Claudia, mama copilului răpit.

 

Emma Nicholson, la Strehaia

 

Acuzat de răpire, fostul concubin face declaraţii- şoc şi destăinuie dedesubturile cununiilor tradiţionale ţigăneşti de la Strehaia.

„Eu nu voi face ce a făcut fosta mea soţie, nu voi însura copilul cu nimeni până ce el nu va împlini 16 ani. Atunci când ei au însurat acest copil, pe Ionuţ, cu forţa, au trecut la fapte greu de imaginat. Au dus copilul la spital la Strehaia, aici un medic i-a făcut o injecţie să poată avea erecţie, după care a fost bătut şi obligat să se culce cu o minoră“, a declarat Ion B.

Spusele lui Ion B. sunt susţinute şi de fiul său, cel care a trecut prin acest chin de nedescris.

„Aşa mi-au făcut. M-au bătut şi obligat să întreţin relaţii cu o minoră. Chinul a durat aproape doi ani, după care am fugit la tata“, a spus Ionuţ.

Familia Mihai, înrudită şi cu prinţul romilor, Leo, susţine că viitoarea nuntă de minori trebuie oprită. Sesizările romilor au ajuns şi la Direcţia Generală a Protecţiei Copilului din Bucureşti, şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Strehaia, despre cele întâmplate în Mehedinţi a aflat şi Emma Nicholson, care a declarat că pe 12 octombrie va fi prezentă la Strehaia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU