22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCabana Rânca din Novaci, la o nouă licitaţie

Cabana Rânca din Novaci, la o nouă licitaţie

GORJ. Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) va relua, pe 11 octombrie, licitaţia pentru vânzarea cabanei Rânca din judeţul Gorj.

Preţul de pornire va fi cel 220.000 de euro fără TVA, acesta fiind restabilit după ce primele două încercări de valorificare au eşuat.

Potrivit şefului Serviciului Tehnic al sucursalei pentru Reprezentare şi Protocol Olăneşti, Petrică Ioniţă, la licitaţia programată pentru luni, 1 octombrie, nu s-a înscris nici un ofertant, astfel încât procedura pentru vânzare a trebuit reprogramată. De altfel, nici la prima licitaţie, care ar fi trebuit să aibă loc pe 17 septembrie, nu s-a înscris nici un ofertant, deşi s-au aratăt interesaţi şapte posibili cumpărători, a mai spus Ioniţă. Preţul de ofertă, garanţia şi taxa de participare vor rămâne aceleaşi ca în primul şi al doilea anunţ de vânzare, a menţionat reprezentantul RA-APPS.

Cabana Rânca din oraşul Novaci a fost scoasă la vânzare cu terenul aferent de 1.067 de metri pătraţi.

Executivul a aprobat, în primavara acestui an, prin ordonanţă de urgenţă, cadrul legal care permite vânzare prin licitaţie publică cu strigare a imobilelor administrate de RA-APPS.

Încasările obţinute din vânzarea acestor active vor reprezenta venit la bugetul de stat.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS