16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTrăistariu se vinde pe Net

Trăistariu se vinde pe Net

Mihai Trăistariu a fost contactat recent de autorii site-ului www.precious.ro pentru a-şi scoate la vânzare obiecte personale, intime, lucruri dragi, suveniruri ori jucării păstrate din copilărie.

„E de la sine înţeles că nici un artist de pe site nu şi-a scos articolele la vânzare din dorinţa de a se îmbogăţi ori de a-şi acoperi găurile financiare. Toţi au înţeles că e un site dedicat fanilor, celor care admiră atât de mult un artist încât ar face orice să aibă un obiect de-al lui pe care să-l păstreze cu sfinţenie.

Fanaticii pot găsi pe site de la bijuterii, costume de scenă, jucării ori cosmetice până la instrumente muzicale, autoturisme personale, telefoane mobile şi chiar un jurnal intim. E adevărat că în alte ţări există de mult timp asemenea site-uri, însă e formidabil că avem şi în România un astfel de site. Eu m-am gândit vreo două săptămâni până m-am hotărât la ce aş putea să renunţ şi care să fie interesant şi pentru fani. Cred că, în cazul meu, «bătălia» se va da între celebra pălărie albă din videoclipul «Cât de frumoasă eşti» şi cel mai nou tricou purtat în şedinţa foto a noului album. Albumul se lansează peste o lună, iar fanilor le-am oferit ocazia de a avea tricoul de pe coperta lui înainte ca acesta să apară pe piaţă! În plus, tricoul poartă şi amprenta palmei mele înmuiate în vopsea roşie. Exact ca pe album!“, a precizat artistul.

Acesta nu este decât începutul, promit creatorii site-ului, care susţin că vor convinge şi alte vedete să urmeze exemplul lui Mihai Trăistariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS