10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalHolograf şi Taina muzicii

Holograf şi Taina muzicii

La început a fost… Holograf 1, mai apoi, 2, 3 şi 4. Au continuat cu „World Full of Lies“, „Banii vorbesc“ şi „Stai în poala mea“. În 1996, Holograf venea cu un nou album – „Holograf 69% Unplugged“, în 1998 cu „Supersonic“, iar apoi cu „Undeva, departe“, „Holografica“, „Best Of Holograf – Dimineaţă în altă viaţă“, „Pur şi simplu“, „Taina“.

 

 

Nu de mult, Holograf anunţa „We are on the road again!“, recunoscând că „Taina şi magia drumului, dar şi bucuria din ochii zecilor de mii de prieteni veniţi la concerte, emoţia revederii unor locuri şi timpuri“ i-au făcut să continue. Astăzi, îi întâlnim într-un nou turneu. Nu este vorba despre unul de promovare a ultimului lor album, ci de o reîntâlnire cu cei care iubesc muzica de calitate şi îi iubesc pe cei de la Holograf, pe Edi Petroşel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară), Dan Bittman (vocal), Iulian Vrabete (bass), Mihai Coman (clape, backing vocals), Emil Soumah (percuţie) şi-a lor muzică extraordinară. Craiova a fost inclusă în itinerariul formaţiei, iar fanii Holograf au înfruntat vremea rea şi au purces la întâlnirea cu idolii lor.

 

O incursiune în cei 30 de ani de muzică

 

„Şi băieţii plâng“, dar şi cunoscutele şi apreciatele melodii de pe albumele anterioare i-au purtat pe craioveni, pe parcursul unei ore şi jumătate, prin cei aproape 30 de ani de muzică Holograf. Şi cum nimeni nu putea rata o asemenea întâlnire, chiar şi cei mai nepricepuţi olteni în ale muzicii, rătăciţi prin parcarea supermarket-ului care a găzduit acest eveniment muzical, au zăbovit câteva clipe pentru a descoperi „Taina“ muzicii. Toată lumea părea satisfăcută şi supărarea pricinuită de neincluderea Craiovei în turneul de promovare a ultimului album a fost uitată, deoarece nimeni nu poate rezista în faţa celor care declară cu sinceritate că „Inima mea nu e întreagă dacă nu eşti tu“, căci „Doar o viaţă nu-mi ajunge să iubesc“…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS