24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSpectacol reuşit la Slatina

Spectacol reuşit la Slatina

OLT. Chiar dacă a plouat, miercuri seară, în primul episod al Festivalului muzical „Slatina, dragostea mea!“, peste o mie de tineri din oraş au ignorat vremea şi au venit la întâlnirea cu artiştii lor preferaţi. Tribuna oficială a Stadionului „1 Mai“ a fost arhiplină.

Deschiderea s-a făcut cu o întârziere de o oră şi jumătate. Cei veniţi la stadion s-au distrat pe muzică de club, şi-au căutat şi ocupat locurile la oficială şi şi-au făcut încălzirea pentru favoriţi prin dans. Primarul Darius Vâlcov, viceprimarii Marian Niculae şi Valeriu Matei au venit şi ei din timp să se asigure că totul este în ordine.

Un impresionant dispozitiv de ordine – comunitari, jandarmi şi pompieri – a fost prezent la datorie, deşi n-au fost motive să intervină.

În deschidere a cântat Anda Adam, cu o voce de zile mari, urmată de Andreea Bănică. Şi cei patru băieţi de la Akcent au fost, la rândul lor, în formă, făcând atmosferă. Prima seară a festivalului s-a încheiat cu un joc laser, urmărit cu mare atenţie de participanţi, tot pe muzică de club, şi un concert al trupei DJ Project. Solista a reuşit să facă toţi spectatorii să danseze pe superhiturile trupei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS