17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞoferiţă prinsă băută de două ori în patru zile

Şoferiţă prinsă băută de două ori în patru zile

O femeie a fost prinsă pentru a doua oară în numai patru zile conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Ioana T., de 43 de ani, din comuna Ştefăneşti, judeţul Vâlcea, a fost depistată duminică în timp ce conducea o maşină după ce băuse bine. Din acest motiv, femeii i-a fost reţinut permisul de conducere şi s-a ales cu dosar penal. Ieri ea a fost prinsă din nou la volan sub influenţa alcoolului.

După ce a consumat alcool, Ioana s-a urcat la volanul maşinii Dacia cu numărul de înmatriculare OT-64-YFM şi a plecat la plimbare, fără să ştie însă ce o aşteaptă.

În comuna Grădinari, conducătoarea auto a fost oprită în trafic de un echipaj de la Poliţia Circulaţiei format din agentul-şef Dorel Matei şi agentul Adrian Sofia. În urma controlului, oamenii legii au constatat că au de-a face cu o „clientă“ veche. Şoferiţa se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu avea permis de conducere, întrucât acesta îi fusese reţinut duminică, tot pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Dacă data trecută Ioana a avut o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, ieri, ea a băut ceva mai puţin, aparatul alcooltest arătând o concentraţie de 0,56 mg/l. Duminică, femeia le-a motivat poliţiştilor că a băut pentru că a fost în vizită la sora sa. Ieri, a spus că s-a urcat la volan băută pentru că mergea aproape, până la magazinul din comună.

Întrebată de poliţişti de ce se urcă la volan după ce consumă alcool, femeia a plecat capul şi a tăcut mâlc. Conform informaţiilor oferite de comisarul Nicolae Trifu, din cadrul Poliţiei Rutiere, Ioana T. este cercetată pentru conducere cu permisul reţinut în vederea suspendării şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi va fi trimisă în judecată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU