16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Scurte ştiri

Bătrâni accidentaţi pe trecerea de pietoni
Doi bătrâni din Craiova au fost accidentaţi vineri, în Craiova, în timp ce traversau strada pe marcajul pietonal. Vineri seară, în jurul orei 20.30, Costinel Grămadă, de 39 de ani, din Podari, în timp ce conducea un Cielo pe strada A. I. Cuza din Craiova, a accidentat-o uşor pe Eugenia Pau, de 68 de ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.
În aceeaşi zi, în jurul orei 11.00, pe strada Calea Bucureşti din Craiova, la intersecţia cu bulevardul Carol I, Marian Cocârnă, de 26 de ani, din localitate, care conducea un Cielo, a efectuat un viraj la dreapta şi l-a accidentat uşor pe Dumitru Stăiculescu, de 65 de ani, din Craiova. Poliţiştii au stabilit că bătrânul a traversat strada la culoarea verde a semaforului electric, pe marcajul pietonal. Ambele victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea îngrijirilor medicale.
Aldezir MARIN

Victimă a neatenţiei
O bătrână a fost rănită sâmbătă, după ce şoferul maşinii în care se afla a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat. Victor Nemeş, de 61 de ani, din Craiova, în timp conducea sâmbătă dimineaţă, în afara comunei Bucovăţ, un autoturism Dacia Logan, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere a şoferului. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a Mariei Albişoru, de 65 de ani, din Craiova, pasageră în Logan. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.      
Aldezir MARIN
    
Tamponare frontală
Un şofer doljean a intrat sâmbătă, în jurul orei 13.00, în apropierea comunei Amărăştii de Jos, într-o depăşire fără să se asigure şi s-a tamponat frontal cu un autoturism care circula regulamentar. Robert Dobrin, de 32 de ani, din Amărăştii de Jos, conducea sâmbătă un Opel Vectra, iar la ieşirea din comună s-a angajat în depăşirea unei căruţe, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o Dacia 1310, condus regulamentar Marius Buţă, de 28 de ani, din aceeaşi localitate. Din verificările poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că accidentul s-a produs din cauză că Dobrin s-a angajat în depăşirea căruţei fără să se asigure. În urma impactului dintre cele două maşini, Costică Predoi, de 40 ani, din comuna Amărăştii de Sus, pasager în Dacia, a fost rănit uşor.
Aldezir MARIN

A supravieţuit după ce a fost tăiat de tren
Un tânăr din Dragoteşti – Gorj a rămas fără picioare după ce a fost călcat de un tren. Silviu Negovan, de 19 ani, din localitate, a fost lovit duminică de un tren ce transporta cărbune, care circula pe calea ferată uzinală Dragoteşti – Turceni. Accidentul a avut loc în punctul „În luncă”, în apropiere de locuinţa victimei. Anunţaţi de localnici, poliţiştii au găsit victima şi au chemat o ambulanţă. Membrele inferioare ale băiatului erau secţionate la circa 15 centimetri de bazin. Silviu Negovan a fost transportat la Spitalul Judeţean Gorj pentru intervenţiile medicale necesare şi îngrijiri de specialitate. Poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.
 Eugen MĂRUŢĂ

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS