18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimarul Vili Pasăre, trimis în judecată

Primarul Vili Pasăre, trimis în judecată

Vili Pasăre, primarul comunei gorjene Drăgoteşti, a fost trimis în judecată, de această dată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Edilul este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu, în urma unui flagrant organizat la un restaurant din Târgu Jiu, unde ar fi fost surprins primind un plic în care se aflau 3.000 de lei.
De fapt, edilul din Drăgoteşti a mai fost trimis în judecată o dată, la sfârşitul anului trecut, printr-un rechizitoriu semnat de procurorul Gheorghe Constantinescu, de la Parchetul Tribunalului Gorj. Dosarul a fost apoi retras din instanţă, după ce soluţia a fost infirmată de prim-procurorul Gheorghe Emil Moţa, care a considerat că nu ar fi probe suficiente împotriva inculpatului. Cauza a fost până la urmă preluată spre instrumentare de Parchetul Curţii de Apel Craiova.
Istoria dosarului lui Pasăre a avut însă un efect neaşteptat, neînţelegerile dintre prim-procurorul Moţa şi procurorul Constantinescu pe tema acestei cauze ducând până la urmă la revocarea din funcţie a şefului Parchetului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS