24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDuminica accidentelor pe DN 6

Duminica accidentelor pe DN 6

Două bătrâne au fost accidentate în Drobeta Turnu Severin în timp ce traversau strada. „Pe 20 mai, în jurul orei 12.30, M. Grigore, de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un Logan pe strada Mareşal Averescu, a accidentat pe V. Constanţa, de 72 de ani, şi pe I. Lucia, de 75 de ani, din municipiu, care s-au angajat în traversarea străzii fără să se asigure“, a declarat ofiţerul de serviciu de la IPJ Mehedinţi.
V. Constanţa a suferit o fractură de claviculă, iar I. Lucia a suferit o contuzie la şoldul drept. Femeile au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 184, alin. 1 şi 3 din CP.
Duminică, ora 20.00, pe DN 6, în afara comunei Hinova, T. Daniel, de 40 de ani, din comuna Cetate, judeţul Dolj, conducând neatent şi cu viteză Dacia 1310, proprietate personală, a pierdut controlul volanului intrând în coliziune frontală cu un Opel Astra condus regulamentar din sens opus de G. Ilarie, de 58 de ani, din Drobeta Turnu Severin. G. Maria, de 85 de ani, şi B. Ramona, de 20 de ani, ambele din Drobeta Turnu Severin, pasagere în Opel, au fost rănite uşor.
Un accident grav a avut loc duminică seară, pe DN 6, în afara oraşului Strehaia. B. Duminică, de 38 de ani, din comuna Tâmna – Mehedinţi, conducând un moped, a ieşit dintr-o staţie PECO, fără să se asigure, fiind accidentat grav de un Renault Clio condus de R. Andrei, de 48 de ani, din Bucureşti.
Pe DN 6, la limita cu Caraş- Severin, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. P. Petre, de 41 de ani, din comuna Topleţ, conducea o Dacia din direcţia Orşova – Caransebeş, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul autoturismului, a intrat pe contrasens şi a acroşat o autoutilitară Iveco, condusă regulamentar de G. Doru Nicolae, de 42 de ani, din judeţul Vâlcea
Autoturismul a fost proiectat într-un şanţ, iar P. Petre a decedat. În momentul producerii accidentului, conducătorul auto nu purta centura de siguranţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS