10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbatul cu îmbunătăţiri

Bărbatul cu îmbunătăţiri

La început au fost oamenii primitivi, prima etapă din existenţa lor, a bărbaţilor. Apoi, femeile erau fascinate de bărbaţii împodobiţi cu peruci imense. Şi, mai târziu, bărbaţii cu alură de dur erau la ordinea zilei. În prezent, ei sunt într-o continuă evoluţie şi cu siguranţă vor ajunge să se transforme în ceea ce îşi doresc femeile. Iar doamnele apreciază din ce în ce mai mult aceste „îmbunătăţiri“ ale bărbaţilor moderni.

Iată 13 îmbunătăţiri (fără ghinion) care diferenţiază bărbatul anului 2007 de cel din alte perioade:
1. Le plac femeile puternice. Brad Pitt, cel care este considerat cel mai sexy bărbat de pe planetă, a devenit un fel de „paj“ al Angelinei Jolie: este prietenul de joacă al copiilor ei, a adoptat toate pasiunile Angelinei şi, de dragul ei, s-a transformat dintr-un tip aproape îngâmfat şi atotştiutor în asistentul personal al Ambasadorului Naţiunilor Unite. Femeile din întreaga lume au fost cucerite de noul Brad Pitt.
2. Nu mai sunt aşa de sobri. Bărbatul modern nu se mai ascunde în spatele unui costum gri şi impersonal, al unei freze impecabil aranjate şi nu mai este aşa „scorţos“ ca altă dată. Bărbatul modern nu mai are nici o problemă în a fi flexibil în gândire şi, mai mult decât atât, domnilor nu le mai este teamă să-şi exprime sentimentele sau să plângă.
3. Sunt din ce în ce mai graţioşi. Bărbaţii moderni fac yoga şi participă împreună cu partenerele lor la cursuri de Pilates. Ce să mai vorbim, bărbaţii de azi sunt la o piruetă distanţă de cursurile de balet.
4. Îmbătrânesc frumos. Gândiţi-vă la bărbaţi precum Viggo Mortensen, George Clooney, Ed Harris sau chiar Paul Newman. Nici unul nu-şi arată adevărata vârstă.
5. Promovează drepturile femeilor. Nicholas D. Kristof, de exemplu, este un jurnalist care scrie pentru New York Times şi şi-a propus să abordeze aproape constant problema discriminării femeilor. Kristof a câştigat un Premiu Pulitzer pentru articolele sale, care au atras atenţia întregii Americi asupra faptului că o societate care victimizează femeile este o societate periculoasă.
6. Sunt din ce în ce mai puţin incitaţi de ideea unui „menage a trois“. Datorită serialului de televiziune „Dragoste mare“, care a prezentat viaţa stresată şi agitată a mormonului poligam Bill Henrickson (interpretat de Bill Paxton), bărbaţii au încetat să mai viseze cu ochii deschişi cum ar fi să aibă propriul lor harem. Tipul este înconjurat din toate părţile şi pare că nimic nu merită acest sacrificiu.
7. Nu mai poartă pantaloni trei sferturi. Cei mai la modă bărbaţi din show-bizz poartă pantaloni trendy făcuţi pe comandă şi „terminaţi“, nu doar până la genunchi.
8. Sunt în continuare încăpăţânaţi. Nu cer ajutor când se rătăcesc într-un oraş necunoscut, dar… au maşini dotate cu GPS, deci nu mai au nevoie de indicaţii rutiere.
9. Sunt dispuşi să aibă grijă de cei din jurul lor. În ultimii 20 ani, numărul bărbaţilor care lucrează ca asistenţi medicali s-a dublat. Mai mult decât atât, sunt din ce în ce mai mulţi bărbaţi care aleg meseria de educator, învăţător sau bibliotecar şi chiar sunt bărbaţi care sunt… doici.
10. Bărbaţii care participă la emisiunile de televiziune de tip reality-show sunt persoane reale. Nu mai apar doar bărbaţi gen „păpuşa Ken“, ci şi bărbaţi mai slabi, mai graşi, mai urâţi sau mai puţin fermecători. Exact ca în viaţă.
11. Se pricep din ce în ce mai bine la „meseria“ de taţi. De aceea, companiile care scot pe piaţă produse dedicate bebeluşilor duc campanii masive de publicitate, care apelează nu numai la orgoliul de tată, ci şi la portofelul „tăticilor“.
12. Se uită la aceleaşi emisiuni şi seriale ca şi femeile. Seriale precum „Anatomia lui Grey“ sau „Neveste disperate“ au pus punct „războiului telecomenzii“ care există în orice cuplu.
13. Sunt mai receptivi la folosirea jucăriilor sexuale. Din ce în ce mai mulţi bărbaţi heterosexuali sunt dispuşi să intre într-un sex-shop şi, mai mult, chiar să cumpere dintr-un astfel de magazin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU