10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAu revoir, Dragavei!

Au revoir, Dragavei!

Craiovenii Stelica Ionescu, zis Stelica Dragavei, de 36 de ani, si Adrian Posulescu, de 33 de ani, vor fi expediati astazi in Franta in stare de arest, in baza mandatului european emis pe numele lor de Tribunalul de Mare Instanta din Lyon. Cei doi vor fi transportati cu o duba a politiei doljene la un aeroport din Bucuresti, de unde vor zbura catre Paris insotiti de ofiterii francezi de la Crima Organizata.


Dragavei si Posulescu au fost arestati la inceputul lunii trecute, in urma unei operatiuni de amploare desfasurate de procurorii DIICOT Dolj si politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova. Cei doi sunt acuzati de procurorii francezi ca ar fi organizat si condus o banda cu activitate in mai multe tari europene, ce se indeletnicea cu falsificarea de carduri si cu furtul banilor din conturile a sute de persoane. In acelasi dosar au mai fost arestati in Franta doljenii Stefan Orlando Iordache, de 34 de ani, din Bailesti, Gabriel Negrila, de 49 de ani, din Craiova (fratele lui Stelica Dragavei), si sotia acestuia, Rodica Negrila, de 46 de ani, asupra carora au fost gasite sute de carduri clonate si sume de ordinul zecilor de mii de euro.


Dragavei era de mai multi ani concubinul Claudiei Budiana, procuror la Parchetul de pe lânga Tribunalul Dolj, iar sora vitrega a acesteia, Ramona Vancea, convietuia cu Adrian Posulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII