8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Atentie la gropi!

Strazile Severinului baga in service sute de masini in fiecare luna. In ultima perioada, mecanicii care lucreaza in unitatile de specialitate din Mehedinti trebuie sa intervina pentru repararea bucselor, pivotilor, bieletelor.


Cu toate ca masinile sunt puse la punct si toate piesele montate sunt noi, in maximum trei luni autoturismul va intra din nou in revizie, cu aceleasi defecte.


„Strazile sunt de vina, feresti o groapa si dai in alta. Vai mama noastra de soferi! Platim taxe si iar taxe si degeaba“, a declarat Andrei Tudor, sofer.


„Sunt foarte multe cereri. Venim dimineata si in fata atelierului este coada de masini.


Cele mai multe sunt cu probleme la directie, bielete, bucse. Nu mai facem fata. Cred ca un mecanic are cel putin 200 de masini de reparat pe luna din cauza gropilor“, a declarat unul dintre mecanicii de serviciu de la Prestarea din Severin.


Piese de proasta calitate


Efectivele serviciului de investigare a fraudelor au intocmit acte premergatoare fata de L. Tanta, de 36 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru savârsirea infractiunilor de punere in circulatie de marfuri contrafacute si concurenta neloiala, fapte prevazute si pedepsite de art. 5 lit. b din Legea nr. 11/1991 modificata si art. 83 lit. b din Legea nr. 84/1998.


Aceasta, in calitate de administrator la o societate comerciala din Drobeta Turnu Severin, a comercializat 128 de semicuzineti contrafacuti pentru motor Dacia, ce purtau pe ambalaj sigla, denumirea, stampila si elemente de grafica si culoare ale produselor originale inregistrate si protejate la Oficiul de stat pentru inventii si marci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS