13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSpitalul de Urgenta, groapa de gunoi a cartierului 1 Mai

Spitalul de Urgenta, groapa de gunoi a cartierului 1 Mai

Cel mai mare spital din Oltenia a devenit groapa de gunoi a cartierului 1 Mai. Sau cel putin asa sustine dr. Cristina Calangiu, managerul unitatii sanitare, incercând sa explice de ce containerele spitalului arata ca si când nu ar fi facut niciodata cunostinta cu gunoierii Serviciului de Salubritate. „O mare parte din gunoaiele aruncate acolo provin de la blocurile din zona. Am incercat sa rezolvam problema. Mai intâi am inchis toate caile de acces in unitate, apoi am trecut la sanctionarea angajatilor serviciului administrativ ori de câte ori gaseam portile fortate. Ne-am dat seama pâna la urma ca ne luptam cu morile de vânt, oamenii gaseau mereu o metoda ca sa arunce gunoaiele acolo“, a declarat dr. Calangiu.


Spitalul de Urgenta Craiova are contract cu Serviciul de Salubritate care, potrivit reprezentantilor spitalului, isi face datoria ridicând gunoaiele, chiar si pe cele aruncate lânga containere, de doua ori pe saptamâna.


Se pare insa ca nu doar containerele sunt asaltate de locuitorii din zona. Mai nou, si parcarile unitatii sanitare le fac cu ochiul. Oamenii prefera probabil ca masinile lor sa stea in siguranta in parcarile care nu-i tenteaza pe hoti din cauza prezentei agentilor de paza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS