10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDomnii grizonati nu mai au trecere la doamne

Domnii grizonati nu mai au trecere la doamne

Nu cu mult timp in urma, in mass-media se crease o adevarata isterie in jurul domnilor grizonati, al caror reprezentat de frunte George Clooney. In acea perioada, oricine ar fi bagat mâna in foc ca o podoaba capilara grizonata constituie un mare avantaj pentru orice reprezentant al sexului tare si ca il ajuta sa câstige puncte in fata oricarei doamne. Nimic mai fals.


Un sondaj dat publicitatii recent de cotidianul german Die Welt a demonstrat chiar contrariul. Pentru 84 la suta dintre femei, un par grizonat inseamna ca, din punct de vedere biologic, un lucru este cert: domnul cu pricina imbatrâneste.


Mai mult chiar. Multe dintre doamne sunt convinse ca o relatie sexuala cu un partener fara suvite grizonate este mult mai reusita decât una cu un barbat carunt. Asta nu suna deloc bine pentru domnii trecuti de 50 de ani. In aceste conditii, reprezentantii sexului tare au o singura solutie: sa se conformeze si sa fie de aceeasi parere cu doamnele. De fapt, si barbatii intervievati sunt de parere ca barbatii fara par grizonat arata mult mai tineri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS