10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalExcursie gratuita pentru olimpicii Craiovei

Excursie gratuita pentru olimpicii Craiovei

30 de elevi din mai multe unitati de invatamânt din Craiova, câstigatori ai olimpiadelor, faza nationala, in anul scolar 2005-2006, au fost premiati ieri de conducerea Asociatiei Române de Asistenta Psihopedagogica si Sociala pentru Copii si Tineret – filiala Dolj, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret Dolj cu câte o excursie gratuita de trei zile pe Valea Prahovei.


Performantele elevilor craioveni si rezultatele deosebite obtinute de acestia la olimpiadele scolare, faza nationala, pe parcursul anului scolar 2005-2006, au adus pentru 30 de elevi o excursie gratuita de trei zile la Predeal, in perioada 29 septembrie -1 octombrie. Potrivit organizatorilor festivitatii de premiere a scolarilor talentati din Banie, Asociatia Româna de Asistenta Psihopedagogica si Sociala pentru Copii si Tineret – filiala Dolj in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret (DJT) Dolj, excursia oferita face parte din proiectul national „Sa credem in sansa noastra“, initiat de DJT Dolj.


„Chiar daca am pasit intr-un nou an scolar 2006-2007, elevii talentati din Craiova nu au fost uitati. Daca la finele anului scolar trecut primeau din partea Consiliului Judetean Dolj o excursie gratuita in Grecia, acum cei 30 de elevi vor pleca intr-o excursie de trei zile, la Predeal“, a spus coordonatorul proiectului, prof. psiholog Marinela Dumitrescu, presedinta Asociatiei Ro-Talent, filiala Dolj. Potrivit sursei citate, costul total al excursiei se ridica la 42 de milioane de lei, bani care includ transportul, cazarea si masa. De asemenea, potrivit coordonatorului programului, pe parcursul celor trei zile, elevii vor avea parte de multiple activitati de consiliere individuala si de grup, actiuni ce se vor axa in special pe tema autocunoasterii. „Programul acestei excursii va fi extrem de diversificat. Vom incerca sa imbinam utilul cu placutul. Pe lânga programul prestabilit, nu vor lipsi actiunile recreative – drumetii, vizite la muzeu etc.“, a explicat Marinela Dumitrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII