21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMinciuni despre sex

Minciuni despre sex

Le-ati auzit deja de o mie de ori si chiar daca aveti propriile indoieli, ati inceput sa credeti ca sunt adevarate. Site-ul ele.ro va prezinta zece minciuni despre sex, devenite deja adevaruri universal-valabile in ochii lumii, demitizate.


Nu ramâi insarcinata daca faci sex in timpul menstruatiei


Multe fete au auzit acest zvon cum ca, daca faci sex in timpul menstruatiei, nu prea ai avea sanse sa ramâi insarcinata. Ei bine, din pacate, nu e nimic mai fals. Sexul in timpul menstruatiei nu este nici placut, nici sigur. Se pare ca un spermatozoid poate trai in vagin pâna la patru zile. Daca ovulatia se instaleaza in ultima zi a menstruatiei, sansele de a ramâne insarcinata sunt chiar mari.


Coitus interruptus


Se mai aude si ca nu ar exista pericol de sarcina atunci când el se retrage inainte de momentul ejacularii (ceea ce se numeste coitus interruptus). Exista, din pacate, in continuare, multe cupluri care apeleaza la aceasta „metoda contraceptiva“. Motivul este de cele mai multe ori faptul ca el nu vrea sa foloseasca prezervativ si ea nu vrea sa ia pilule anticonceptionale. Aceasta este solutia de mijloc, de obicei acceptata de amândoi, dar foarte, foarte periculoasa si nici macar prea placuta. Pericolul este, pe de o parte, faptul ca, in momentul acela de placere, este posibil ca el sa nu reuseasca sa se abtina sa ejaculeze sau sa nu aiba timp sa se retraga la timp. Pe de alta parte, o cantitate de spermatozoizi este eliberata in scop lubrifiant cu mult inainte de ejaculare, aceasta neputând fi controlata de el.


Femeile nu se prea masturbeaza


Aceasta mentalitate este destul de raspândita, in special in rândurile populatiei masculine. Conform unor statistici, 70% dintre femei s-au masturbat macar o data in viata. Majoritatea acestor femei spun chiar ca orgasmul atins prin masturbare este mai intens decât cel atins alaturi de partener.


Barbatii au orgasm de fiecare data când ejaculeaza


Ei bine, lucrurile nu stau tocmai asa. Ejacularea si orgasmul sunt doua lucruri complet diferite. Majoritatea lumii considera ca sunt unul si acelasi lucru doar din cauza ca se petrec in acelasi moment. Se spune ca exista chiar si orgasm multiplu pentru barbati, constând in faptul ca acestia pot avea doua sau mai multe orgasme inainte de a ejacula. De asemenea, barbatul poate ejacula fara a avea orgasm.


Absenta himenului – fata nu este virgina


Din pacate, mai exista inca lume care are impresia ca absenta himenului inseamna existenta unor contacte sexuale anterioare. Ei bine, exista femei care se nasc fara himen, pur si simplu, sau in alte cazuri, himenul se poate rupe in urma unui efort fizic, cum ar fi un antrenament aerobic sau mersul pe bicicleta.


Barbatii impliniti sexual nu se masturbeaza


Femeile considera adesea, atunci când au o relatie stabila si o viata sexuala activa, ca partenerul lor nu mai are nevoie de masturbare pentru a fi satisfacut din punct de vedere sexual. Fals! Este adevarat ca se masturbeaza mai rar, dar continua sa o faca, chiar regulat. Masturbarea nu are legatura cu implinirea sexuala. Chiar daca sunt foarte multumiti de viata lor sexuala si de partenera lor, vor continua sa se masturbeze.


Barbati virgini dupa 18 ani nu exista


Acesta este probabil un zvon lansat de barbati. Este adevarat ca nu multi se mândresc cu acest fapt si ca majoritatea prefera sa il ascunda, dar asta nu inseamna ca toti baietii si-au pierdut virginitatea inainte de majorat. Totusi, studiile arata ca 25% dintre barbatii intre 18 si 20 de ani sunt inca virgini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS