10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCarambol pe strada Caracal

Carambol pe strada Caracal

Sase autoturisme au fost avariate, in urma unui accident de circulatie petrecut ieri-dimineata, in jurul orei 9.00, pe strada Caracal din Craiova.


Din fericire, chiar daca incidentul rutier a fost destul de spectaculos, nici un sofer nu a fost ranit. Doar conducatorul unui taxi a fost transportat la spital pentru ingrijirea a doua traumatisme usoare. Din primele cercetari ale politistilor craioveni se pare ca tamponarea in lant a pornit de la faptul ca un sofer nu s-a asigurat la plecarea de pe loc.


Marti, zi cu ghinion pentru sase soferi


Catalin Sorin Matei, de 22 de ani, din localitatea doljeana Leu, care are permisul de conducere de numai doua luni, a iesit din parcare la volanul unui automobil Dacia, moment in care a fost acrosat in partea stânga de Volkswagenul Passat condus de Silviu Enache, de 37 de ani, din Craiova, care se indrepta catre complexul comercial Banie. In urma impactului puternic, Passatul a ricosat pe sensul celalalt al drumului, a rulat câtiva metri, dupa care a lovit un taxi Tico stationat in statie, acesta fiind proiectat intr-un alt taxi din spatele sau. Dupa ce a busit Tico, Passatul a sters al treilea taxi, un Cielo, care se afla tot in statie, dupa care a ricosat intr-o Dacia Logan condusa din sens opus de Maria Lifu, de 30 de ani, din Craiova. In urma carambolului, Florea Luchici, de 58 de ani, din localitate, soferul autoturismului Tico, a fost transportat la spital pentru acordarea primelor ingrijiri medicale, acesta suferind o lovitura la cap si alta la genunchi. De asemenea, Tico a fost distrus aproape in totalitate, iar Volkswagenul a fost sifonat destul de serios. Dacia condusa de Matei a scapat doar cu o aripa indoita, iar celelalte trei autoturisme implicate in tamponare au suferit mai multe avarii usoare. Dupa incident, soferul Daciei si cel al Passatului se invinovateau reciproc, insa politistii au stabilit ca vinovat de avarierea a sase automobile este Catalin Sorin Matei, care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc. Acesta a fost sanctionat cu o amenda de cinci milioane de lei si cu suspendarea permisului pe o perioada de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS