19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTokio Hotel converteste la rock

Tokio Hotel converteste la rock

De câteva zile, trupa de rock Tokio Hotel si-a marit numarul fan cluburilor cu inca unul. Cinci craiovence, fane declarate ale nemtilor, au hotarât sa formeze un fan club si pe tarâmul oltenilor, mai ales ca muzica formatiei Tokio Hotel le-a influentat puternic destinul.


Recent aparuta pe piata, trupa adolescentilor germani Georg Listing, Tom Kaulitz, Gustav Schäfer si Bill Kaulitz, Tokio Hotel, si-a câstigat deja o multime de fani in toata Europa. Nici craiovencele nu au rezistat farmecului celor patru nemti, iar in urma cu aproximativ o saptamâna cinci adolescente au pus bazele unui Fan Club Tokio Hotel.


Alexandra Costea, Alexandra Popa, Alina Mihaela Mustata, Cristina Maria Mustata si Cristina Epingeac nu se cunosteau acum câteva luni, intâlnirea lor petrecându-se intr-un spatiu virtual, pe un forum dedicat trupei germane. Din vorba in vorba, au descoperit ca locuiesc in acelasi oras si s-au imprietenit. Si pentru ca subiectul permanent al discutiilor lor era trupa germana, fetele s-au gândit sa infiinteze un fan club Tokio Hotel si la Craiova. Asa ca s-au intâlnit si au pus la cale o strategie de a recruta si alte membre. Singura conditie de a intra in clubul fetelor este sa fiti fani adevarati ai trupei germane. Adica nu este suficient sa simpatizati vreun membru, trebuie neaparat sa va placa si cum cânta. „In primul rând imi place foarte mult muzica lor, dar trebuie sa recunosc ca Bill arata foarte bine“, a spus Alexandra Costea. Pentru a demonstra ca este un fan adevarat, adolescenta s-a tuns precum preferatul ei, Bill Kaulitz, si vrea sa dea la Colegiul National „Elena Cuza“, sectia de bilingva germana, pentru a aprofunda limba in care se exprima preferatii ei.


Si-au schimbat stilul de viata


Membrele fondatoare au deja toate melodiile scoase pâna acum de Tokio Hotel, stiu istoria trupei si pastreaza legatura cu fanii din tara. Una din membre a reusit chiar sa discute cu Tom Kaulitz, dupa ce cu greu a facut rost de numarul acestuia de telefon.


„Am vorbit cu Tom la telefon o singura data, in engleza. Mi-a spus ceva despre muzica lor si despre o melodie la care urmeaza sa filmeze un videoclip. La inceput nu am fost sigura ca vorbesc cu el, dar ceva mai târziu am citit intr-o revista informatia pe care mi-o daduse el“, a spus Alexandra Popa. Adolescenta a incercat sa-l mai sune, dar din pacate cântaretul isi schimbase numarul de telefon.


Nici una dintre cele cinci membre fondatoare nu era rockerita inainte de a asculta Tokio Hotel. De indata ce au intrat in contact cu ritmurile nemtilor, fetele au adoptat alt stil de viata. Adio, haine roz si fuste cu volane sau buline. A sosit vremea bocancilor, blugilor si tricourilor (neaparat inscriptionate cu numele idolilor). Nici accesoriile nu lipsesc, impodobindu-le din belsug gâtul si incheieturile. Ce mai, rockerite in toata regula, daca se mai pune la socoteala si machiajul in culori inchise.


Parintii au crezut ca este vorba de o toana, care va trece repede, iar acum mai asteapta inca. Poate este vorba de o pasiune adolescentina trecatoare. Fetele sunt insa convinse ca vor fi multi ani de acum inainte fani Tokio Hotel.


Oda Tokio Hotel


Alexandra Costea scrie chiar si versuri, inspirata fiind de idolii sai.


„Daca ai inima intunecata,


Ei ti-o ating si ti-o lasa luminata.


Glasul lor iti da putere,


Nu mai simti nici o durere,


Muzica lor iti ofera adapost,


Vietii tale ii ofera un rost“.


Vor sa concerteze in România!


Cele cinci craiovence tin in permanenta legatura cu fanii din toata tara, pentru ca germanii mai au fan cluburi si in alte orase românesti. Fanii planuiesc chiar sa se intâlneasca si sa gaseasca o modalitate de a-i determina pe cei patru nemti sa vina sa concerteze in România. Pâna acum nu s-au pus insa de acord in privinta locului de intâlnire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII